Tetűírtás. Van még reményem? Ötlet, hogy mit tegyek?
3 hete fedeztűk fel a lányom és az én hajamban a fejtetűt,volt írtás, fésülés, mosás, ismétlés, hajvágás. A fejünkön mégis van mindig újra és újra serke,
Az ágyneműt, törülközőt, ruhákat naponta cseréltük 3 napig bírtam ezt egyedül, aztán sajnos a pici babám kórházba került, és már nem tudtunk mindent megcsinálni, egy idő után visszatértek,fejünkön (főleg enyémen) számos serke, ágyban éreztem mászni a lábamon először, és a férjem is, majd a fejemen is a tetűt. (riasztót is használunk) újra elkezdtük, még a ruhákat is bezsákoltuk, és csak azt hordjuk, ami frissen vasalt. Kárpitokat, ágyat minden nap porszívózöm, de már nem bírom tovább ezt a két pici mellett, egyedül kell csinálnom, apának muszály dolgoznia.
Ötlet, hogy hogy lesz ennek vége? Gócpont? Bármi amit nem tettem meg?
Egy kis reményt kérek, meddig kell ezt csinánom még? Biztos eltűnnek?
3. Lemosás
Személykezelésre alkalmas módszer, azonnali tetűmentességet biztosít.
Engedélyezett készítmény
2%-os KREZOL SZAPPAN
Beszerezhetősége – elkészítése
A készítmény hétköznap 8-18 óráig sok VII. kerületi patikában beszerezhető, sajnos házilag nem elkészíthető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!