Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Xepil tesztek. Ezek alapján...

Xepil tesztek. Ezek alapján van reményem, hogy nem jön meg szombaton?

Figyelt kérdés

[link]

Időn belül kijöttek a halványka csíkok, a kép száradás után készült. Van még esély a terhességre ha ennyire halvány 2 nappal a menstruáció esedékessége előtt?

Köszönöm!

2014. jún. 19. 09:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem látok ezen semmit! Várd meg a szpmbatot, esély mindig van ;) ... Dorka
2014. jún. 19. 09:49
 2/18 anonim ***** válasza:
49%
Én látom :) szépen erősödni fog ha baba van.
2014. jún. 19. 09:54
 3/18 anonim ***** válasza:
Én nem látok semmit, de drukkolok, majd vasárnap vagy hétfőn tesztelj megint!!! :)
2014. jún. 19. 10:01
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szegény 2. válaszadót nem tudom miért pontoztátok le. Tudom nem a legjobb felbontású a kép, de nálam telefonról simán látszanak azok a halvány csíkok.
2014. jún. 19. 10:42
 5/18 anonim ***** válasza:
nem számít ez az oldal már csak ilyen...vaksi aki ezt nem látja.. :) 2-es voltam.
2014. jún. 19. 11:21
 6/18 anonim ***** válasza:

Szia.

Én làtom mire gondolsz,de szerintem rossz helyen van,igy inkabb szaradasi csíknak mondanám!

Mellette balra van egy fehérebb csík mind2teszteden,ott kéne a 2.csíknak megjelennie!

Èn jól ismerem ezt a tesztet,mindegyik gyermekemet jól,ès viszonylag koran kimutatta.Viszont jártam èn is így,lett ilyen tesztem mint neked es nem voltam babás.Utólag néztem,hogy rossz helyen volt.

Ettől független drukkolok neked!

2014. jún. 19. 14:37
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én mind a 2 teszten látom és jó helyen :))
2014. jún. 19. 19:56
 8/18 A kérdező kommentje:
2014. jún. 21. 09:44
 9/18 A kérdező kommentje:
Jaaaaa, és nem jött még meg...
2014. jún. 21. 10:27
 10/18 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

olvasd el a négyes válaszolót...én ennek a facelle tesztnek nem hinnék :/ csinálj holnap reggeli vizeletből egy másikat :) főleg ha nem jön meg. drukk :)

2014. jún. 21. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!