Dévai intézet szombaton is rendel?
Figyelt kérdés
Most kezdjük a masodik lombikot,es ugye telefonálom kell ha megjött. Most tartok attól mi van ha hétvégére jön meg? Mert az előző lombikot a 4. napon kaptam az es első szurit, rövid prokollos vagyok férjemnel van a gond.
Kérem aki tud segítsen!! Köszönöm!!!
2014. febr. 28. 18:30
1/6 anonim válasza:
szia,énis Dévais vagyok.Hétvégén nem rendelnek.De ha akkor jön meg akkor hétfő reggel fél8-kor kell hivnod és azt fogja mondani 10-re menjél be még hétfőn!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! :) te hol tartasz?
2014. febr. 28. 21:03
3/6 anonim válasza:
szivesen,én ET+4.napon vagyok:)
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor szurkolok:)!!!! Első lombik? Én néha úgy eltudok keseredni :( jo vkivel erről beszélgetni :) nincsenek lombikos ismerőseim.
2014. febr. 28. 22:57
5/6 anonim válasza:
a dévaiban a 3.lombikom.Megjött már h kezdhessetek?
6/6 A kérdező kommentje:
Meg nem,de fajdogal a hasam. Meg törlésnel van egy minimális.:) mar izgatott vagyok nagyon. :) remelem hogy ez mar akkor sikeres lesz neked!!! :))) Nálatok mi a gond? Nem muszáj válaszolnod :)
2014. márc. 1. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!