Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Xepil tesztek. Ezek alapján...

Xepil tesztek. Ezek alapján van reményem, hogy nem jön meg szombaton?

Figyelt kérdés

[link]

Időn belül kijöttek a halványka csíkok, a kép száradás után készült. Van még esély a terhességre ha ennyire halvány 2 nappal a menstruáció esedékessége előtt?

Köszönöm!

2014. jún. 19. 09:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az is az én kérdésem. Nézd meg ott a linket. Anno azt írta a kérdező terhes... nem értem...
2014. jún. 21. 14:02
 12/18 anonim ***** válasza:
De aztan irta hogy még sem baba volt :/ viszont a masik kerdesnel az x-epil nagyon biztato :)) remelem baba :)
2014. jún. 21. 18:35
 13/18 A kérdező kommentje:

Én is remélem!

Megírom majd mi lett.

2014. jún. 21. 19:32
 14/18 anonim ***** válasza:
na miujság kérdező? pozi teszt? vagy mensi?
2014. jún. 25. 17:54
 15/18 A kérdező kommentje:

Sajnos a tesztek mind csak halvány pozik lettek, nem erősödtek be, nagyon minimális erősödés volt. Ma elkezdtem vérezni, pedig a hőmérsékletem sem esett le. :(

Ideje lesz kivizsgáltatni magam, ez nem az első eset.

2014. jún. 25. 23:28
 16/18 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

itt a kérdésem olvasd el...nem hiszem h valami problémád lenne...a tesztek a rosszak...egyre több ilyen kérdés van ha szétnézel itt az oldalon..

2014. jún. 26. 10:49
 17/18 A kérdező kommentje:
Biztosan van baj a tesztekkel is, ezt elismerem. A lassan egy év alatt renfeteget elhasználtam és szinte az összeset kipróbáltam. Tanulság, csak az időn belül előjött csík számít és csak akkor ha rózsaszín, illetve száradás után is rajta marad. A többi mind szellemcsík. Máskor egy ilyen esetnél vérzéssel is elmentem dokihoz, petezsák is látszott, szóval biztosan terhes voltam. Ha nem erősödik be a csík, akkor van gáz, mint most nálam is. Nagyon rosszul vagyok egyébként, szédülök, émelygek. Ha nem javulok megyek dokihoz.
2014. jún. 26. 11:14
 18/18 anonim ***** válasza:
ja értelek :/ ez így más. akkor mindenképp vizsgáltasd ki magad!
2014. jún. 26. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!