Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van reményem a 0-ról kezdeni...

Van reményem a 0-ról kezdeni otthon?

Figyelt kérdés

Nem birok már ebben az országban, kulturában élni. A férjem is nagyon megváltozott amióta idejöttünk.Abban az idõben nerm volt internet,hogy lehetett volna olvasni és tájékozódni, mint a mai világban.

Dolgozni sem tudtam, csak ugy, hogy besegitettem az õ munkájába , mert egy kis városban vagyunk ahol nem lehetett kezdeni semmit sem.Viszont nem jelentett be, mindig azt mondta, hogy majd kapom az õ nyugdiját.

A gyerekeim miatt türtem, áldoztam magamat, de én nem vettem annak, erre csak most jöttem rá.

Nincs kedvem mindent leirni, mert .........

Ha elmegyek nem hiszem, hogy ad nekem valamit is,amit keményen felépitettünk.Mihez kezdhetek otthon, itt már nem birom.

Az 50.-es éveimben vagyok.Okom meg volt arra,hogy miért maradtam eddig.

Nagyon rosszul viselkedik velem, mindenkivel kedves, velem meg ordibál, "lelki-terrorban élek,éltem "mellette.

Ha meg akarok élni, ugye maradnom és türnöm kell, mert hallom mennyire nehéz otthon is a helyzet!

Köszönöm,ha elolvastátok!

2014. júl. 8. 13:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát ez szomorú. Ha vannak rokonok otthon, akkor TALÁN érdemes váltani, de ha nincsenek... akkor jobb lenne valamit a férjével kezdeni.
2014. júl. 8. 14:44
 2/2 anonim válasza:
Nem tudom hol vagy, de abban az országban valószínű jobb a gazdasági helyzet, mint itt. Magyarországon munkát találni jó fizetéssel szinte lehetetlen, hacsak nem értesz valami olyan dologhoz amit megfizetnek. Szerintem tehát ott próbálj meg váltani ahol most vagy. Gondold végig mihez tudnál kezdeni a férjed nélkül, gyűjts erőt, és próbáld meg. Ha látja hogy elszánt vagy lehet hogy változtat, de ahhoz az kell, hogy tényleg komolyan gondold. A gyerekek nem tudnak segíteni? Sok sikert.
2014. júl. 16. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!