Melyik filmet nézzem meg ma este ezek közül?
Figyelt kérdés
Forest Gump
Twilight 1. része
Tűzgyűrű
Mr. és Mrs. Smith
Az egyik Leonardo Dicaprio film
2014. febr. 26. 22:33
1/7 anonim válasza:
Mi honnan tudjuk, hogy mi érdekel téged? Mindegyik más kategória. A Twilight nem valami nagy szám, nem tudom mit esznek rajta. Pont a két főszereplő a legellenszenvesebb, színészi játékuk szinte nulla.
A Forrest Gump dráma, de jó film, nekem tetszik.
A többit nem láttam, de a Tűzgyűrűről azt hallottam, hogy jó.
2/7 anonim válasza:
Ilyen kérdéseket miért tesztek fel? Van értelmetlenebb időtöltés, mint az áram pocsékolása unatkozás közben? Nézd meg, amelyik neked tetszik. Mi azt honnan találhatnánk ki, mit szeretsz?
4/7 anonim válasza:
Értelem szemponjtából én is a Forestet mondanám, itt még a történet vitte a hátán a filmet és a színészi játék, nem a speciális effektek.
5/7 anonim válasza:
Én DiCapriot néznék, kivéve ha az a nyamvadt Titanic az. Attól a filmtől a falnak megyek, pedig egyébként iszonyatosan jó színész, a többi flmje jöhet.
6/7 anonim válasza:
DiCaprio filmek általában jók, én ezek közül ajánlanám az egyiket : Viharsziget, Eredet, A Wolf Street farkasa, J.Edgar, A Nagy Gatsby.
7/7 dickharta válasza:
5 ös filmet nézd meg! esetleg még az 1 est.
a másik 3 at a következő lomtalanításkor tedd ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!