Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ti hogy tartotok rendet otthon?

Ti hogy tartotok rendet otthon?

Figyelt kérdés

Mert én ha kitakarítom a lakást kb. 2 nap és megint disznóól van következő hétvégére meg olyan még anyukámat se szívesen engedem be mert nagyon ciki.

Pár nap alatt mindenhol újra széthagyott ruhák földön, széken, ágyon.

A konyha sokszor úszik a mocsokban, kitakarítom szépen de pár nap és megint olyan és sose tudom hogy mikor lett megint olyan.

Ti hogy csináljátok hogy olyan maradjon mint amikor kitakarítottátok?

2014. máj. 24. 10:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Egyébként ahol nincsenek gyerekek és extrán vigyáznak a tisztaságra, ott is indokolt szerintem legalább 2-3 naponta felmosni. Én 1 hét után már nem mernék fehér zokniban járkálni... Anyósoméknál is látszólag tiszta a padló, de a gyerekek zokniján minden megmutatkozik...
2014. máj. 29. 13:25
 22/22 anonim ***** válasza:

Igazad van, biztos az a baj, hogy sötétszürke-fekete zokniban mászkálunk :D

Egyébként naponta felmosni továbbra is felesleges. Írtam, hogy a heti 2 teljes házas porszívózás + 1 felmosás mellett mindig végigmegyünk kézi porszívóval 10 perc alatt azon, ami épp akad (ha látunk valami apróságot, pl. fürdőszobában haj a földön, stb.), nincs kosz.

2014. máj. 29. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!