Tartotok otthon spórolt pénzt?
Pl ami olyan 50.000 körül van nem teszem rá a számlára, mert onnan csak lemegy :(
Itthon tartom régebbi pénztárcákban.
Mi a párommal az összeset leszoktuk szedni a számláról. Építkezünk, és így félre van téve itthon, nngyon jó helyen, ahová senki nem gondolná és nem fér hozzá. Jelenleg 400.000 Ft van benne.
De miért kérded?
Csak kíváncsi vagyok :))
Nem féltek, hoy esetleg betörnek? Mert én ettől tartok, igaz nagyobb értékek vannak a házban mint az a pár 10 ezer Ft, de teljesen kiakadnék ha elvinnék :S
Nálam biztos, hogy nem találnák meg... száz százalék! :)
Első voltam.
Én se tartom számlán,mert ki tudja mikor kell belőle elvenni váratlan kiadásra,és hát faluban lakom,és itt nincs bankautomata.Na,és nem is érné meg számlát fenntartani ilyen kis összegnél,mert mindig lenyúlnák egy részét.
Ja,és a pénzt egy könyvben tartom elrejtve:)
nagyon minimálisat. kb 5000 ft van itthon aprópénzben, egy nagy bögrében. de ezt is minden nap gyarapítjuk :D aztán ha összejön kb 20e, akkor veszünk akváriumot, halakat :D
a nagyimék régen tartottak otthon 2-300 ezreket egy régi szövetszatyorban, a kredenc mögé csúsztatva. :D
Az a baj, hogy 10-20 ezer forintnak gyakorlatilag nincs értéke, sajnos a munkámból adódóan ennyit kb két-három nap alatt eltankolok, és akkor még nem ettem semmit :(
Mindenkinek célszerű lenne amúgy 6 havi keresetét (amiből meg tud élni) félretenni, és nem elcseszni hülyeségekre, hogyha beüt a krach, legyen miből túlélni...
Tudom, ez nem egyszerű feladat!
Amúgy az is érdekes, miért nem lesz minden nem dohányzó milliomos :) Hiszen a cigipénzt félre is tehetné :) Vagy a lottó ötösök miért nem maradnak gazdagok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!