Furcsa kérdés, de ti milyen nassolnivalót tartotok otthon, ha vendég jönne, arra az esetre?
Azt ajánlják, (sőt ilyen fogyis filmekben, sorozatokban is) hogy ne tartsunk otthon egészségtelen nassolnivalót. Pl. chips, csoki, kekszek, stb, és hogy fogyi elején szerencsés ha kidobálják/másnak adjuk/elosztogatjuk barátnak vagy más családtagnak stb.
Mert ha otthon van, akkor nagy a csábítás. Eddig oké is, de mi van, ha vendég jön?
Pl. oké, hogy van otthon natúr mogyi/magvak meg aszalt gyümölcs, de a vendéget nálunk sokszor kekszekkel kínáljuk meg chipssel szóval egészségtelen nassokkal.
Ti tartotok otthon chipset ilyesmit?
Nálam az a baj, hogy ha itthon van, akkor nagy a csábítás, és előbb felbontom és megeszem mielőtt a vendégnek adnám... így egyszerűbb ha semmit nem tartok itthon csak akkor lesz ciki ha jönnek vendégségbe.
Tudom, akaraterő... erősen próbálom. Van hogy megy, van hogy kevésbé, de álltam már meg a kísértést :) Szerintetek? Ti tartotok otthon ilyen nassokat?
Mi tartunk itthon sok fajtát! Ez most olyan,hogy én a férjemnek is megfőzöm is a kaját, amiből én nem eszek. Ez a kitartás lényege.
Van otthon üdítő, chips, mogyoró stb. De tényleg a vendégeknek, a férjem nem nassol soha.
Egy részt, van olyan hogy önuralom. Ha van otthon hulladék kaja, megállod hogy ne egyed meg?
Más részt, a vendégnek szemét kell? Én sokkal szívesebben csipegetnék magvakat, gyümölcsöt mint chipszet.
Én nem tartok itthon ilyeneket! Nálunk nincs csoki meg ropi meg keksz. Ha tudom, hogy vendég jön nyilván készülök valamivel, de csak úgy hogy hátha beesik valaki nem tartok itthon nasit.
Különben is, aki bejelentés nélkül odaállít, az mire számít? Megkínálom ásványvízzel, az mindig van itthon.
Tényleg érdekes.. Nálunk is van mogyoró chips keksz üdítő vészhelyzet esetére bor ,de mi valahogy inkább zöldségesek vagyunk. Én általában csinálok valami finom salátát és amikor nassolhatnéka van valakinek kimegy és eszik egy tálkával.
Tudom ajánlani a gyümölcssalátát. Mindenféle déli gyümölcs + amit megkívánsz: Nekem így néz ki kb: banán, alma, ananász befőtt 2 doboz:)körte,szöllő, pár szem földieper vagy szeder , őszibarack Nem olyan drága és egy hétig esszük:)
Ezen felűl millió egy salátát eszünk;)
Diétának sem utolsó meg mégsem chipset eszünk ,ha megéhezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!