Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Melyik mosógéppel járok jobban?

Melyik mosógéppel járok jobban?

Figyelt kérdés
Nemrég tönkrement az automata mosógépünk, mivel az édesanyámat ápolom sok szennyes keletkezik, így szinte naponta megtelik a mosógép, ezért végül nem is nagyon csodálkozom, h tönkre ment így 4-5 év alatt.A kérdésem lényege az lenne, h több embertől hallottam, h ha napi szinten ilyen sokat, és ilyen erősen szennyezett ruhákat (főként ágynemű, lepedők, törölközők)mosunk, akkor jobban járnék ha ilyen régi típusú forgótárcsás gépet vennék, mert állításuk szerint hatékonyabban, gyorsabban, és takarékosabban mos.Persze tudom, h több munkával jár, mivel öblíteni, centrifugázni külön kell stb. stb....emlékszem rá, amikor még kisebb vtam, akkor ilyenünk volt, úgy hogy ismerem.Viszont, ha jól emlékszem ez a fajta gép jobban roncsolja a ruhákat, ez így van vagy rosszul emlékszem? Mondjuk jóval olcsóbb is lenne mint egy rendes automata gép, olcsóbb automatát nem szeretnék venni, mivel az ilyen megterhelés mellett gondolom megint hamar meghibásodna, a HAJDU zrt. honlapján viszont azt olvastam h a tárcsás gép egy további előnye, h nagyon hosszú az élettartama, nem hibásodik meg egyhamar.(Gondolom az egyszerű szerkezete miatt)Mit tanácsoltok, érdemes ilyen esetben inkább tárcsásat venni?
2009. dec. 4. 19:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nem csak majdnem... kaptatok is volna
2009. dec. 5. 23:41
 12/12 anonim ***** válasza:
nekunk Hotpoint szaritos mosogepunk van. Hasznaltan vettuk kb 30.000-ert vagy 7-8 eve. Megy mint az allat. Igaz en inkabb hetvegenkenet mosok, de akkor reggeltol estig megy szegeny.
2009. dec. 8. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!