Melyik mosógéppel járok jobban?
Ha naponta kell mosnod ágyneműket, lepedőket, abba bele fogsz rokkanni, ha tárcsás mosógéppel mosod!!!
Nekünk is ilyen volt gyerekkorunkban, aztán nekem már a háztartásomban csak automata van, de pár éve külföldön kellett élnünk 1 évig és ott csak ilyen tárcsás mosógép volt a lakásban...
BORZALMAS VOLT!!!
A meleg vízet még bele tudtam engedni a bojlerből (a zuhanycsövön keresztül), de aztán az 5x öblítés, csavarások, centrifugázás, rogyasztó egy meló!!!
Ne tudd meg azt sem, milyen egy külön hagyományos centrifuga, mikor kicsit nem jól teszed bele a ruhákat és elkezd dobálni!!! 8-o
Amúgy egy jobb automata mosógép teljesen kicentrifugál, ha 1400-1500 fordulatszámos a centrifuga része!
Én éppen a napi mosás miatt vennék a helyedben automata mosógépet!!!
A beteg anyukád mellett millió más tennivaló is akad, ha már a mosástól kimerülsz, mi lesz veled???
Különben ma már minden műszaki berendezést úgy csinálnak meg, hogy lehetőleg 4-5 év alatt tönkremenjen és cserélned kelljen...
Nekem is tönkremennek a mosógépeim 4-5 év alatt, pedig én csak hetente 2x mosok! Teljesen mindegy, hogy Whirpool vagy Indesit márkájú, semmit sem számít...
Mindig vannak akciók a hipermarketekben, 40-50ezerért egészen jó automata mosógépet tudsz venni.
Ja, azt elfelejtettem : tényleg sokkal jobban roncsolja a textilt a forgótárcsás!!!
Az automata mosógép úgy van megcsinálva, hogy kíméletesen mossa ki a ruhákat.
Szia! Mindenképpen az automata mosógépet ajánlom én is! Gyerekkoromban tárcsás gépünk volt, emlékszem, anyukám mennyit dolgozott. Aztán a centrifuga! Az maga a kabaré! Ha csak egy picit is egyenetlen a súlyelosztás, a jó ég sem állítja meg, nálunk apukám ült rajta több kevesebb sikerrel, amig helyrerázódtak benne a ruhák és végre megnyugodott a masina :)
Az automata gép kis helyen mos és centrifugáz egyszerre, nem kell a vizes, tonnányi ruhát átemelgetned, nem tocsogsz minden mosáskor térdig a vízben. Megnyomod a gombot és ha lejárt, kiteregetsz. A sok megspórolt idődre és energiádra pedig szükséged lesz anyukád mellett! Szerintem manapság már csak automatát szabad választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!