Hypó vagy Domestos fertőtlenít jobban?
Nagyanyáink korában a hipót használták, az igazi hipót.. de szerintem a hipónak igen erős a szaga..én vagyis mi itthon leginkább domestost használunk,én pl. a fehérneműkhöz is szoktam használni, a mosógépbe öntök egy picit..
Budi takarításra már másmilyen "vegyszert"- ami kifejezetten a wc-kre "szakosodott".. de van mostanában egy reklám ami nálam kiverte a biztosítékot.. nem tudom hogy hogy hívják a termék nevét, de jobb mint a hipó.. ????? :s
A hipó volt régebben a legtutibb és legfertőtlenítőbb szer..mi az hogy van jobb mint a hipó, amit használhatsz fertőtlenítésre???
Hipó!! minden más is klórtartalmú fertőtlenítőszer, csak "gélesítik", illatosítják és így sokszoros áron
adhatják.annyi előnyük van, hogy valóban nem fröcskölnek mert sűrűek.
én a hipós flakont kiszúrom egy hústűvel, és igy az sem fröcsköl:))
árban , hatékonyságban verhetetlen.
üdv-nagyi-
én is élek mindkettővel, felmosásra, mosogatásra jó a hipó, úgyis eloszlik a vízben, nem kell, h gél legyen.
de budira, mosdóra, zuhanyzóra jobban szeretem a domit, mert sűrűbb, és ott marad, ahova tettem, lehet utána súrolni, nem folyik le a lefolyóba fél perc alatt.
hatásfokra melyik jobb? azt nem tudom. mindkettő büdös és mar :D tehát kizárólag gumikesztyűben használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!