Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A domestos felhigítva is...

A domestos felhigítva is ugyanúgy fertőtlenít?

Figyelt kérdés
2010. okt. 17. 10:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Aránytól függ.Szerintem igen.
2010. okt. 17. 10:20
 2/9 anonim válasza:
100%
Persze.Gondolj csak bele,amikor felmosol,akkor se töményen használod,hanem a vízbe öntesz csak belőle.
2010. okt. 17. 10:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, én is higítva használom pl. csempemosásra, konyhai munkalapra, ajtókra, játékokra + felmosásra.
2010. okt. 17. 10:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A sűrű állag csak arra jó, hogy kevesebb férjen el egy flakonban vagy ha olyan helyre használod ahol állnia kell egy darabig és ott ne folyon szét.
2010. okt. 17. 10:50
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
A sűrű állag arra jó, hogy KEVESEBB férjen el a flakonban??? Nem inkább arra, hogy kisebb flakonban is elférjen? Pont mint régen az öblítők, azokat valaha hígabb kiszerelésben árulták, óriási flakonokban, aztán elkezdték koncentrált formában árulni, így kevesebb kell belőle és kisebb flakon is elég.
2010. okt. 17. 11:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
De, igazad van utolsó, így értettem.
2010. okt. 17. 11:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy kőlap metlachi felmosásához elég hígítva, de csempefúga maratásához nem. Hígítva természetesen a hatása gyengébb kérdés hogy elég e az adott helyre.
2010. okt. 17. 11:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

NEM, NEM UGYANÚGY FERTŐTLENÍT. A Domestosban is, akárcsak a hypóban a klór fertőtlenít! Ha higítod, kevesebb klór jut ugyanoda, tehát kevésbé fog fertőtleníteni!

Más kérdés, hogy mint azt előttem is írták, elég-e a kérdéses helyre a 10x-es higítás, vagy a 100x-os higítás, vagy akár az 100000x-os higítás.

2010. okt. 17. 12:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Az Élet filozófiai alaptétele: felhígítva semmi sem ugyanaz. Legyen ez bor, szerelem, vagy....Domestos
2010. okt. 24. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!