Milyen felmosószerrel érdemes felmosni, ami fertőtlenít, nem hagy nyomot, jó kőre és hajópadlóra is és nem lesz matt utána?
én nemrég kezdtem el mosószódást használni mosáshoz, aztán egyszer felmostam vele, és nagyon tiszta lett a padló, a járólap csikorog a talpam alatt :D
én a hajópadlót is azzal mosom
nem tudom, h fertőtlenít-e, nálunk nincs baba meg állat sem, és a vegyszerszagot meg amúgy sem szeretem.
anyum max-sant használ néha, az is jó, csak nekem túl vegyszeres szaga van :D
A mosószóda tökéletes, én már mosogatni is azzal szoktam, évek óta nem veszek vegyszert a háztartásomba. Én pár csepp teafaolajat is teszek a vízbe, mert az kellemes (de nem erős) illatot hagy, és fertőtlenít is.
A másik megoldás az ecet: ez egyben tisztít, vízkőtelenít, fertőtlenít. Nem marad büdös utána.
Én évek óta 1 flakon ecettel takarítom ki a kétszintes családi házunkat. Imádom. :)
az ecettől nem lesz büdös??
hogy hogy? nem érződik az ecet savanyú szaga?
A felmosóvízben érezni fogod az ecetet, persze, de a ház nem lesz ecetszagú.
Jobbat mondok: mosásnál ecetet használok ÖBLÍTŐ helyett. Nem lesznek büdösek a ruháim. Frissek, szépek annál inkább.
2. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!