Hogy kell mosógéppel mosni?
használj öblítőt is, hogy jó illata legyen a ruháknak és puhábbak legyenek.
ha törülközőt vagy ágyneműt is mosnál, azt jó, ha magasabb fokon mosod.
Jó tanács: farmert ne tedd be 40°C-nál többre, különben mehetsz újat nézni.
Nekem annyiban szerencsésebb, hogy csak sötét színű ruháim vannak, na meg fehérek, és nem igazán van köztes állapot, amin el kéne gondolkodni, hogy betegyem, vagy ne.
A fehérneműt, törölközót, ilyesmit 60°C-on szoktam, a sötéteket meg 40-en.
Egyébként egy éve én is így indultam neki, mint te :D
Én így szoktam:
1. Mindent bepakolok egybe, bár ezek mind régebbi ruhák, már nem engedik a színüket. Ne rakd full tele, kb. jó 3/4-ig. Bezárom a dob tetejét.
2. Betöltöm a mosószert a "II" jelű tartóba. Lehet folyékony vagy por is, én most épp folyékonyt használok (Perwoll Color Magic), de boltban lehet válogatni.
3. Betöltöm az öblítőt a kis virág jelű tartóba. Én Quanto-t használok, vízzel fele arányban higítva, de ez is szokás kérdése.
4. Bedugom és beállítom a gépet, lásd a használati utasítást. 40 fokon teljesen jó, pamut ruhákhoz (ha van ilyen beállítás).
5. Ha van külön csap, akkor kinyitom a vizet a mosógépnek. Nem mindenhol van ilyen csap, de ha van, ne felejtsd el.
6. Kifolyó a kád szélére, ha nincs külön bekötve máshova a kifolyó cső.
6. Bekapcsolom.
7. Ha lejárt, kiszedem a ruhákat.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!