Van még más is aki szeret tárcsás mosógéppel mosni?
Figyelt kérdés
Nekünk van automata is és tárcsás is, de velemiért jobban szeretem a tárcsásat, mert sokkal tisztábbak a ruhák. Nem beszélve a centrifugáról. Sokkal kevésbé vizesek a ruhák, mint az automata centrifugája után.
2010. okt. 30. 23:21
1/10 anonim válasza:
Attól függ, milyen az automata géped. Abban is van többféle, van amelyik csak 800 fordulaton centrifugázik, de olyan is, ami 1600-on.
2010. okt. 30. 23:25
2/10 anonim válasza:
Az olajos munkásruhát a tárcsás tisztábbra mossa.
2010. okt. 30. 23:26
3/10 anonim válasza:
Apósoméknak még tárcsás van. Telne bőven automatára, de nem akarják, ezt szeretik. Pedig tök macerás, mert a külön centrifuga.. azt összerakni, kádra fel, kádról le (kicsi a fürdőszoba), stb... Én ki sem próbálnám, annyira "kényelmes" lettem. Még ha szebben is mos, de maradok az automatánál, megnyomok 2 gombot és kiszedem a ruhákat belőle.
2010. okt. 30. 23:30
4/10 anonim válasza:
Hát én nem. Laktam egy olyan szuper kollégiumban, ahol ilyen mosógép volt. A második mosás alkalmával elvágta a kedvenc pólóm, azóta nagy ívben kerülöm ezeket a gépeket.
Nem tesz jót a megítélésünkek az sem, hogy emiatt az incidens miatt másfél évig kézzel kellett mosnom mindent a mosdókagylóban :S
2010. okt. 31. 00:19
5/10 anonim válasza:
Én farmernadrággal jártam így. Benne felejtettem a koleszban a tárcsás mosógépben, és mire észbekaptam, már cafatokban szedhettem ki.
2010. okt. 31. 00:22
6/10 anonim válasza:
Anyámnak pár éve elromlott az automata mosógépe, így a békebeli tárcsással mos kényszerűségből. Van, hogy három órát ott áll a gép mellett, egyesével halássza ki a vízból a zoknikat, hajolgat a fürdőkádba öblíteni, csavarja a nehéz anyagokat (főleg ágyneműt vicces úgy mosni), aztán pakolja be centrifugázni az automatába (mert arra még jó, csak a vizet nem szívja). Nem túlzás azt mondani, hogy heti egy napja elmegy csak a mosással, és még így is halmokban áll a mosnivaló mindig a fürdőszobában.
Szóval kösz, inkább maradok az automatánál.
2010. okt. 31. 00:32
7/10 anonim válasza:
Nyilván kényelmesebb az automata, de a tárcsás sokkal alaposabb munkát végez, illetve tisztább a ruha.
2010. okt. 31. 09:57
8/10 anonim válasza:
na hát én utálom!!! kertben volt ilyen régen széttépte a ruháimat kimarta a kezem a mosópor a törölközőim porlanak na nem nekem és az ismerőseimnek családtagjaimnak még a mamámnak is autómatálya van mellesleg mellette kell álni gyűlölöm!!!!
2010. okt. 31. 13:12
9/10 anonim válasza:
nekünk szerencsére csak annyira koszosak a ruhák, hogy elég az automata.
ha valami nagyobb folt van, akkor vanish szappant használok, vagy fehérítőt.
nekem biztosan nem lenne türelmem, meg energiám pakolgatni a ruhákat egyik vízből a másikba. na meg a derékfájás.
nagyim volt, amit inkább kézzel mosott, öblített, utána sima régi centrifuga.
a keverőtárcsás kb ugyanolyan mintha kézzel mosnál.
2010. okt. 31. 13:12
10/10 anonim válasza:
Ismerősek a negatív kritikák, de anyósom nem hajlandó automatára váltani, de azért mindennap végig kell hallgatni hogy mennyi időbe tellik...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!