Gorenje mosógéppel elégedett vagy?
Azt akartam venni...de nem kaptam elöltöltősben keskenyet(40 v. 44 cm-s)
Így drágább lett(AEG).
köszi!
a hűtő nálunk is az. most tervezek egy ilyen mosógépet is venni.
ha nem gond, kérlek írd meg tipust is. köszönöm!
Kedves utólsó, én írtam, hogy visszasírom az Aristont. Nekem is ez a gondom, mint neked. Van ugyan rövidprogram, csak épp használhatatlan - volt, hogy szárazon és mosóporosan vettem ki a ruhákat. :-( Olyan is van, hogy kiöblíti, de elfelejt centrifugálni, a hangja meg olyan, hogy éjjel nem tudom beindítani, mert ha centrifugál, a halottak is fölébrednek. A régi mosógépemmel simán megcsináltam, hogy lefekvés előtt elindítottam és reggel kiteregettem, most ezt el kell felejteni, hacsak nem akarom a gyerekeket fölébreszteni.
Mi sajnos vettünk hozzá garanciát, bár ne tettük volna, úgyis mindegy, ami problémám van vele, azt bizonyítani nem tudom, meg amúgy se garanciaköteles mondjuk az, hogy hangos. De mivel néha jól mos, néha nem, nem tudom megmutatni a szervíznek, szóval ezzel befaragtam. Én is gondolkodom azon, hogy eladom, inkább bukok rajta valamennyit, de veszek egy tisztességeset.
Senkinek nem ajánlom ezt a rakás sz...rt. :-(
Volt már, hogy csodálkoztam, hogy járt le annyi idő alatt, de azt hittem, én néztem el az órát.
A centrifuga hangja meg olyan, mintha egy utasszállító készülne épp felszállni.
köszönöm a hasznos tanácsokat! lebeszéltetek róla...
akkor keresgélek tovább...
tényleg köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!