Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen mosógéped van? Elégedet...

Milyen mosógéped van? Elégedett vagy vele? (konkrét típust is írjatok légyszí)

Figyelt kérdés

utóbbi 2-3 évben vásárolt mosógépekre lennék kíváncsi. nem tudom, milyet vegyek. Min.5 kg ruha férjen be, inkább több, A vagy A+ energiaosztályú legyen, oldalról töltős legyen. előny, ha késleltett indítást és gyors programot is tud.

Köszi a segyítséget!

2011. ápr. 28. 21:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk Electrolux felűltöltős van. SOHA többet Electrolux! Még előltöltősben sem!
2011. ápr. 28. 21:12
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekünk Indesit WITL 100 van. Minden kritériumodnak megfelel (5kg ruha, A osztályú, késleltetett indítás), csak egynek nem, hogy felültöltős.
2011. ápr. 28. 21:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Zanussi mosógépem van. Igaz, hogy felültöltős, de van rajta gyors program, késleltetett indítás, A energiaosztály, 5,5 kg ruha, kb. fél éve vettem. Előtte is Zanussi volt, ami 15 évesen ment tönkre (akkor látott először és utoljára szerelőt, sajnos leszakadt a betontömb).

Én csak ajánlani tudom ezt márkát.

2011. ápr. 28. 21:19
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
A miénk régebbi, konkrétan 14 éves, Gorenje előltöltős. Volt kint egyszer szerelő, mert mint kiderült, beleszorult egy érme a kifolyóhoz, amint meghallotta a telefonban, hogy Gorenje, már mondta, h a legjobb márka, az biztos, h nem lehet nagy baja. Nem is lett. Kizárólag ilyet vennék legközelebb is.
2011. ápr. 28. 21:20
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Le sem merem írni, hogy egy közel 30 éves Hajdú Energomatom van, és csak mos, és mos, és mos...
2011. ápr. 28. 22:02
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Fél éves, LG. 7 kg-os kapacitás, 1200 fordulat, késleltetett indítás, babaprogram (fertőtlenítés - van babám, de a fehér ruhákat is szoktam ezzel a programmal mosni). Nagyon elégedett vagyok vele, 5 fős háztartás, előtte minden nap mosnom kellett, most kb. hetente 3-szor kapcsolom be. Természetesen A+ energiaosztály. Ja és súlyautomatikás vízfogyasztás. Ezenkívül gyűrődésvédelem, gyerekzár és nagyon halk is:-)
2011. ápr. 28. 23:45
 7/13 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

azt elhiszem, hogy a 30 éves Hajdú szépen mos! pont a szerelő is ezt mesélte,hogy a régiek jobban meg voltak csinálva. a maiak meg úgy vannak kitalálva, hogy hamar tönkremenjenek.

Gorenje, Zanussi, Indesit eddig is szimpi volt, meg persze az LG is, csak az drágább.

(nekünk a 8 éves Bosch mosógépünk hibásodott meg, az 1.szerelő közölte, hogy dobjuk ki, a 2. napokon át bütykölte, végül sikerült megjavítani. azt mondta, hogy már nem érdemes drágább márkákat venni, mert gyakorlatilag egyformán hamar mennek tönkre.)

2011. ápr. 29. 07:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én fél éve vettem Samsung WF0508NXWG a típusa. 55 ezer volt (igaz, akcióban), ami azt hiszem, elég baráti ár. Viszi az 5 kiló ruhát, és hozzá csak 42 centi mély (panelban lakom, ezért nálam ez volt a legfontosabb szempont). És minden egyébnek is megfelel, amit írtál. Most úgy látom, 60 ezer körül van az ára. Azért külön szeretem, hogy vannak előre beállított programok, de magam is megvariálhatom, hogy mit hogy szeretnék, ha csinálna.

Most utánanéztem, létezik neki nagyobb testvére is, ami 7 kiló ruhávan bír el, és 85 ezer körül van az ára, Samsung WF0702. Lehet, hogy nektek inkább ilyesmi lenne jó.

Én vásárlás előtt rengeteg oldalt megnéztem, és ezt a márkát tartják az olcsóbbak közül a legmegbízhatóbbnak, ezért döntöttem mellette, és ezért ajánlom neked is bátran.

2011. ápr. 29. 09:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem whirlpoolom van felültöltős 4 éves és imádomm az előző indesit volt és panelhibás lett de a whirlpool király nekem legalábbis
2011. ápr. 29. 12:13
 10/13 A kérdező kommentje:

köszi nektek is!

pont láttam akciós Samsumgot... férjemet megkérdem...

2011. ápr. 29. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!