Nagy bajban vagyok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Volt nálam pár barátom és a kádat meg mosdókagylót összefröcsköltük teljesen tempera meg valami vörös bogyó levének a keverékével! Ott felejtettem és megszáradt. Egyszerűen nem jön le! Körömkefe, Cif, körömlakklemosó nem váltak be. Mit csinálhatnék még? :S Anyukám meg fog ölni ha észreveszi...2013. nov. 7. 11:21
1/21 anonim válasza:
Próbáld meg súrolópor meg olyan fém dörzsis szivacs, vagy pedig fogkrém, meg a dörzsi!!!
2/21 anonim válasza:
Próbáld ki még a hígítót, amit festékekhez szoktam keverni. Menj el egy festékboltba és nyugodtan mondd el az eladónak, hogy te a kádról akarod leszedni a festéket és mindenképpen olyat adjon neked, ami nem roncsolja a kádatokat. (derítsd ki, hogy miből van a kádatok. Pl. akril, stb)
3/21 anonim válasza:
Fém dörzsivel ne állj neki,az csak beszürkíti.
Háztartási sósav,higitó,ami nem oldja a kádfestéket.
Vagy inkább várd meg anyukádat,mert még nagyobb kárt okozol.
4/21 anonim válasza:
Sósavval áztasd be,aztán folyékony szappanos vízzel súrold le...
5/21 anonim válasza:
Kérdező, a sósavat ne, az megmarja a kád-zománcot, ha nem azonnal öblítik le. A tömény hypoba (vagy Domestosba) mártott körömkefe valszeg leviszi (a benne lévő lúg oldja az átlag temperák szerves kötőanyagát, a klór meg elszínteleníti a növényi festékanyagot) de azzal nagyon vigyázni, hogy szembe, ruhára még véletlen se fröccsenjen.
6/21 anonim válasza:
Flóraszepttel fújd be, és szivaccsal jól dörzsöld át! (pl. mosogatószivacs) Ha nem vált be, akkor tömény domestossal öntsd le, pár percet hagyd hatni és akkor próbáld meg ledörzsölni. vagy ecettel!!
7/21 anonim válasza:
Ajaj, dörzsi szivacsot sürgősen felejtsd el, csak összekaristolod vele a kádat, mosdót. Sósav sem jó minden felülethez.
Vegyél a boltban súrolóport (ne folyékonyat, hanem súrolóport, és egy normál szivaccsal + súrolóporral tisztítsd meg a felületet.
Ilyesmi súrolóporok bármelyik üzletben kaphatóak: [link]
8/21 anonim válasza:
A sósav elveszi a zománc fényét.
Matt lesz tőle. Ám de hófehér.
9/21 anonim válasza:
Én írtam a dörzsis szivacsot, érdekes az én kádamat nem karistolta össze .
10/21 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!