Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mosogatógéppel kapcsolatban...

Mosogatógéppel kapcsolatban tapasztalatok? Van aki megbánta, vagy érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
Vannak fenntartásaim vele kapcsolatban, és eddig is megvoltunk nélküle,de mindenhonnan azt hallom, hogy sokkal több idő jut mellette a gyerekekre.
2013. nov. 7. 11:08
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
0%
Erőltetett, ostoba érvelések sora, ahogy így átfutottam: kiesik a kezedből.., meg a mérgező jelet mindenre ráteszik... stb. Elég ciki. Az, hogy én hogy mosogatok, azt látom, nem csak a végeredményem, hanem hogy hogy öblítettem le. De a gépnél egészen más végeredményt látok, csak feltételezem, hogyan moshat. Azért mert te nem ismersz egy márkát, akkor már az nincs is... :-D Vitának itt már semmi értelme.
2013. nov. 29. 17:07
 32/36 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nem én nem ismerem egyedül és ez elég sokat mond. Egy munkahelyi noname szart azért nem kéne alapul venni ahhoz, hogy hogyan működnek a mosogatógépek. Én legalább érveltem, te meg erre semmit sem tudsz mondani csak személyeskedsz. Nekem mindegy, maradj a kőkorszakban, senki le se szarja, hogy kényelmetlenebb az életed egy fokkal, mint másoké.
2013. dec. 1. 00:51
 33/36 anonim ***** válasza:
nekem volt már Fagor is és most wirpool van. mindkettő elég trehanyul mosogatott el. kb 40 százalékát koszosnak találtam az elmosott holmiknak.
2013. dec. 3. 17:55
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Természetesn nagyon jó és életünket megkönnyítő gép.

Sajnos itt még még mindig ott tartunk mint az automata mosógéppel a 80-90es években,nehezen akarjuk elfogadni.

Talán szedjük össze a legbutább érveket egy csokorba:

-Nem kell mosogatógép,sok áramot és vizet zabál.

Aki ezt állítja valószínűleg csak hallomásból teszi.

A mai modern gépek átlag 1kWh villamos energiát és kb

10-15l vizet használnak föl egy programhoz.A takarékos

alacsonyabb hőfokú programok emergiaigénye pedig 0,7-0,9kWh mindössze.Forintosítva ezt azt jelenti,hogy kb 40-50Ft költsége van egy mosogatás energiaára.Egy hónapra levetítve napi 1 használattal ez 1200-1500Ft.Sokan elfelejtik,hogy kézi mosogatásnaál sem a semmiből jön a melegvíz,azt gáz vagy villamos készülék állítja elő,és bizony az sincs ingyen.

-Nem kell mosogatógép mert drága bele a tabletta.

Senki nem mondta,hogy a tv-ben agyonreklámozott

csodákat kell megvenni,olcsóbb tabletták is tökéletesen megfelelnek(15-20Ft/db árban lehet akciósokat találni általában)

-Nem kell mosogatógép,én szeretek mosogatni.

Vegyetek egy gépet utána,nem fogsz szeretni. :-)

Aki ilyet állít az valószínű a ruhát is kézzel moshatja

egyébként,hiszen ilyen alapon mosógépet is tök fölösleges venni,ugye?

-Nem kell mosogatógép,kézzel hamarabb elmosogatok.

Mikor egy vendégsereg után halomban állnak a tányérok,

evőezközök,poharak..stb nem valószínű...de mindegy is

ki mondta,hogy a gép melett ott kell állni? Bekapcsolom és kész.Elmehetek kutyátsétáltatni,lenyírhatom a füvet,vagy lepinhetek egy kicsit..a gép dolgozik helyettem. :-)

-Nem kell mosogatógép,mert előtte el kell mosni az edényeket.

Butaság.Természetesen fél szelet rántotthúst és maréknyi rizst én sem fogok beleborítani,de egyébként semmi teendő nincs a tányárokkal és poharakkal.

-Nem kell mosogatógép,mert a leégett edényt nem mossa el.

Ebben az esetben a szakáccsal vagy az edénnyel van a gond nem a géppel.(egyébként 70C-os intenzív programon,dupla tablettával kitakarítja)

Akinek eszébe jut még vmi nyugodtan kiegészítheti :-)

2014. máj. 23. 12:07
 35/36 anonim ***** válasza:
nekem volt már Fagor is most Wirpool van. hát nem vagyok velük megelégedve. kézzel szebben mosogatom el a poharakat és a tányérokat is.
2014. dec. 11. 19:14
 36/36 anonim ***** válasza:
Nekem Indesit van, és a múltkor azt hittem el fog romlani, mert valami kiégett benne és levágta a biztosítékot. Teljesen kétségbeestem, hogy nekem kell majd mosogatni, amíg nem veszünk egy újat! Szerencsére működik továbbra is gond nélkül, szépen mosogat. Szóval én már nem lennék meg nélküle az biztos. Akinek otthon rengeteg a mosatlan, mert naponta főz, és nagy a család, biztos, hogy megéri. aki csak hétvégente főz egy levest és ketten vannak, ráadásul szeret mosogatni és álatira ráér, annak én sem javasolnám.
2014. dec. 12. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!