Van egy régi gépünk, de már eléggé rozoga és megbízhatatlan. (én férfi szemmel annak vélem) szóval nem akarom, hogy a páromnak elmenjen a kedve a varrástól, úgyhogy a régi helyett kapna egy újat.
Szerinte jó a régi is. Szerintem nem....
A leírás alapján nem ajánlom. Egyrészt nincs olyan háztartási varrógép, amelyik több rétegű farmert átvarr. De az sem praktikus, ha cikk-cakk varráshoz talpat kell cserélni. A műanyag orsó sem jó. Nem írja, hogy az alkatrészei fémek vagy műanyagok? Műanyag alkatrészűt nem szabad venni, mert hamar tönkre megy.
Egy szaküzletben ezért az árért jobb gépet is kaphatsz.
A gép elég jónak tűnik, de én ilyen nagy dolgot nem vennék látatlanban, menj inkább el egy varrógép-szaküzletbe.
A tartozékoknál a cikkcakk-talp nem azt jelenti, hogy a szegéshez talpat kell cserélni, hanem az a talp applikáláshoz van.
Jó neve van... de nem sokat tud.
Én egy megkímélt Lucznik 438-ast ajánlanék, sokkal jobb programjai vannak. Amire számítani kell: az excenter fogaskerék és a program fogaskerék cseréje. De ezek szinte minden szaküzletben kaphatóak, 3900 Ft a kettő, és utána újra évtizedekig elmegy, és az is átvarr mindent, sőt, 1,5x olyan erős motorja van, mint ennek a toyotának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!