Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan lehet gyorsan, de...

Hogyan lehet gyorsan, de igényesen mosogatni?

Figyelt kérdés
Ne márkaneveket írjatok, hanem eszközöket és tecnhikákat. :)
2013. okt. 24. 11:01
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
mosogatógép sokat segíthet
2013. okt. 26. 06:46
 22/23 anonim ***** válasza:
Új "beszóló" vagyok. A mosogatógépnek egyetlen hibája van, amit mosogatógépes ismerőseim is elismernek: a tabletta hozzá nagyon környezetszennyező, kb. mintha lefolyótisztítóval mosogatnád az edényeidet. A másik, amit hozzátennék: nem lehet vele mindent mosni, hogy mást ne mondjak bizonyos porcelánokat, tele lesznek hajszálrepedéssel. Lehet, hogy kevés vizet, energiát használtok, de tömény méreggel mossátok az edényeiteket. A munkahelyemen pedig olykor még a kávéfoltot sem szedi le, én ezért mindig leöblítem használat előtt a dolgokat, biztos ami biztos. Mosogatni kézzel pedig én is úgy szoktam, ahogy itt már írta valaki: a szivacsra teszem a szert, azzal végigtörlöm a dolgokat és a végén egyben öblítek. Egyébként az ultra sensitive-t használom, utántölteni is lehet, sajnos egyre kevesebb helyen árulják, a jar egy katasztrófa, egyszer szükségből vettem, olyan lett a kezem tőle, mint egy tengerésznek.
2013. okt. 29. 16:15
 23/23 anonim ***** válasza:

" 10 perc alatt kb. 100-200 liter víz folyik ki, és akkor még alig nyitottuk meg."

Nagyot mondás azért jól megy neked!! :-)

Na akkor a tények:

Ha TELJESEN kinyitod a csapot akkor 10-12 liter jön percenként, tehát 10 perc alatt 100-120 liter. De csak ha teljesen megnyitod. Ha van egy normális szűrő mint mondjuk nekünk ami 6 litert enged átfolyni akkor pedig csak 60 liter TELJESEN KINYITVA!! Ha alig nyitom meg

ahogy mosogatásnál szoktam akkor meg csak 20 liter vagy annyi sem.

Persze a gép keveset fogyaszt, ezzel nem vitatkozom, így van. De nehogy azt hidd gép nélkül 200 litert fogyasztok egy tíz perces mosogatásnál. :-D ez durva csúsztatás.... Vagy inkább hazugság!

Amúgy a gépbe való tabletta mennyibe kerül? Azzal együtt is olcsóbb? Mert tudtommal nem olcsó az se..

2013. dec. 11. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!