Asszonyok, mennyire vagytok alaposak a házimunkákban?
Megértelek.
Nálunk az volt, hogy én melóztam, a gyerekeket neveltem, a házimunkát elláttam, mellette könyörögtem a volt férjemnek, hogy csináljon már valamit, mert a belem húzom magam után. Azon kívül, hogy csak nyafogott meg kritizált, még a gyereket se foglalta le amíg megcsináltam a dolgom. Amikor kiraktam, a munka nem lett kevesebb, de annyira felszabadultam az állandó kritizálás alól, hogy kivirultam. Nagyon sokat jelentett a lelkemnek az, hogy amíg én küszködök, nincs ott egy dologtalan here, aki csak a hűtőből kifelé tud pakolni.
A lányoddal beszélgess el, hogy ő mit szólna, ha mindent neki kellene csinálni, de a másik csak henyél.
Jó hogy végre rájöttél...
A lányod meg kritizálhatná inkább az apját!
A lányod miért nem takarít?
Én régebben nagyon hanyag voltam, de mióta látom a páromat, hogy milyen rend- és tisztaságszerető, én is jobban odafigyelek. Na meg most, hogy átmenetileg szobalányként dolgozom, már tudom, hogyan kell _igazán_ takarítani. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!