Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan vásároltok be anyukák?

Hogyan vásároltok be anyukák?

Figyelt kérdés
Közel költözünk egy nagy bevásárlóközponthoz, így nem okoz majd gondot heti egyszer bevásárolni hétvégén. Összeírtam egy heti menüt. Kb. mennyit költötök ha hetente egyszerre megvesztek mindent? 3 felnőtt főre? 'Csak élelmiszer? 15ezer elég?
2013. jún. 28. 12:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azért akarom így mert utolsó hétre már sakkozni kell mindennel:) félrerakom a pénzt borítékba. és nem költjük el erre arra hülyeségre.
2013. jún. 28. 12:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Főzőtejszint lehet tejföllel helyettesíteni, a porcukrot darálhatod magad, 1kg sajt felesleges, ha csak a pizzára rakod, én Lasagnere nem szoktam , a pizzára meg 20dkg elég. 1kg paradicsom+paprika, néha kispóroljuk azt is, igy még kevesebb pénz fogy el. Vagy a zöldségféléket a piacon vesszük meg, igy jóval olcsóbb.Pl szoktam padlizsánt venni, a bevásárlóközpontban 3*annyiba kerül mint a piacon.Ugyanigy duplája a paradicsom és paprika is. 3felnőtt közül valaki csak ráér kiugrani a piacra 1nap.
2013. jún. 28. 13:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Sztem az a legegyszerűbb ha ellátogatsz a tesco oldalára.

Tőlük mindent lehet online rendelni.

Mindent ami kell bepakolod kosárba, megkapod hogy mennyi a rendelést utána meg nem adod le hanem törlöd a kosár tartalmát.

Ha nem is a tescoba mész, kapsz egy kb összeget mert teszem azt az egyébb bevásárló helyeken plusz-minusz 2-3 száz Ft a különbség.

2013. júl. 3. 01:12
 14/15 A kérdező kommentje:
köszi a tippet. 2 percre van a tesco.
2013. júl. 10. 00:53
 15/15 anonim válasza:
Nekünk heti kb. 20.000 ft csak a kaja, de nálunk senki sem ebédel otthon kivéve a hétvégéket. 4 gyerek 2 felnőt a család, ebből hétfőn kedden vasárnap 6-an szerdán 4-en csütörtökön pénteken szombaton 2-en vacsorázunk/reggelizünk otthon. Szóval 3 felnőttre kb. jó a 15.000 de boiztos vagyok benne, hogy néha lessz amikor 2-3 ezertrel több fog kelleni.
2013. júl. 15. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!