Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Hogy lehetnek ilyen...

Anyukák! Hogy lehetnek ilyen bunkó eladók? Ti hol vásároltok?

Figyelt kérdés

Szoktam neten vásárolni, eddig még nem volt probléma.

DE.

Hirdetett egy csaj gyermekjátékot a jófogáson, 1.000 forintért egy olyan több darabos szettet, aminek darabjai egyenként is 7-8.000 körül mozognak újonnan. Természetesen azonnal felhívtam, megbeszéltük a személyes átvételt, leegyeztettünk mindent. A párom direkt szabadnapot vett ki, hogy el tudjunk menni a cuccért, megtankolttuk a kocsit.

Hívtam a csajt, hogy akkor indulnánk, mire közölte, hogy ó, bocsi, ő már eladta.

Oké, hogy eladóként joga van kiválasztani, kinek adja el a terméket, de basszus, akkor minek ígéri meg, hogy fenntartja számomra?! Vagy legalább szóljon, hogy meggondolta magát!

2012. júl. 19. 16:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szerencsére ilyet még nem fogtam ki, de ez nagyon gáz. Én vateráról vásároltam már, babakocsit is drágán, személyes átvétellel, de jó tapasztalat volt. Nem mondom, hogy nem tartok hasonló esetektől.
2012. júl. 19. 16:24
 2/12 anonim ***** válasza:
LEhet h ez licitálós oldal és vki többet adott érte??
2012. júl. 19. 16:26
 3/12 anonim válasza:

Sok ilyen bunkó van sajnos.

Én nem is merek neten vásárolni, főleg nem akkor ha előre kell utalni.Vigyázni kell az ilyenekkel.Inkább olyantol vásárolj, akinél utanvéttel tudsz venni dolgokat.

2012. júl. 19. 16:27
 4/12 A kérdező kommentje:

Én elég gyakran vásárolok neten, még sosem volt ilyen gond, de ez nagyon-nagyon feldühített. Főleg, mert ajándékba szántam volna...

Ez nem licitálós oldal - ha az lenne, legalább jelenteni tudnám az eladót. De így?! Most párom feleslegesen használta a fel a szabadnapját, és tök feleslegesen tankoltuk a pénzt a kocsiba, nem is keveset.

2012. júl. 19. 16:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg meghirdette licitálóson is, és elvitte aki többet ajánlott. Nem korrekt, de semmit sem tehetsz a jófogáson emiatt. A licitesen tehetnél.
2012. júl. 19. 16:43
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem volt sehol máshol hirdetve. Ez ezer százalék, szinte az összes oldalon fent vagyok, az ehhez hasonló termékeket szoktam keresgélni, és nincs másutt.
2012. júl. 19. 16:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor megboltolta másssal. Felhívta ő is, mint Te. Mondhatta neki, hogy ááá, nem lesz jó, már odaígérte őket darabját 1000 forintért, mire a másik mondhatta, h : Küldd el nekem, én 2000-et adok érte!

Na, úgy már lehet....Hát ennyi. Póruljártál. De nem Téged minősít!!!!

2012. júl. 19. 16:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Hú, én meg egyszer úgy jártam, hogy telefonon beszéltem az eladóval, mondta, hogy utaljam át előbb az összeget (3000 Ft). Én nem mertem csak úgy, erre megbeszéltük a postai átvételt. Csak kiderült, hogy 2600 Ft volt a postadíj. :-(
2012. júl. 19. 16:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy írták, akkor ott adott valaki többet. Erre nincs szabály sajnos, csak a becsületes hozzáállás lenne. Neki nem volt.
2012. júl. 19. 16:55
 10/12 A kérdező kommentje:

Igen, nyilván más többet ígért - nem mintha én nem tettem volna, ha felhív, vagy ír egy e-mailt, hogy hé, figyelj, szeretném eladni másnak, aki X összeggel többet ajánlott érte.

De még ha el is adta, az volna a minimum, hogy szóljon! Akkor mi sem készülünk elmenni érte. Mint kiderült, már kedden eladta. :(

2012. júl. 19. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!