Anyukák! Hogy lehetnek ilyen bunkó eladók? Ti hol vásároltok?
Szoktam neten vásárolni, eddig még nem volt probléma.
DE.
Hirdetett egy csaj gyermekjátékot a jófogáson, 1.000 forintért egy olyan több darabos szettet, aminek darabjai egyenként is 7-8.000 körül mozognak újonnan. Természetesen azonnal felhívtam, megbeszéltük a személyes átvételt, leegyeztettünk mindent. A párom direkt szabadnapot vett ki, hogy el tudjunk menni a cuccért, megtankolttuk a kocsit.
Hívtam a csajt, hogy akkor indulnánk, mire közölte, hogy ó, bocsi, ő már eladta.
Oké, hogy eladóként joga van kiválasztani, kinek adja el a terméket, de basszus, akkor minek ígéri meg, hogy fenntartja számomra?! Vagy legalább szóljon, hogy meggondolta magát!
Én is megjártam már így!
Költöztünk.
Kinéztem egy piros kanapét, az expresszen, felhívtam a palit, megveszem, ekkor meg akkor megyünk érte. Hívtam higy megyünk érte, hát most nem jó neki ...
Másnap is hívtam akkor sem volt jó neki, harmad nap is, na akkor a felesége vette fel, és közölte, eladták már 1 hete.
Megmondtam nekik a magamét, de ilyenkor már hiába, elvitte más.
Na de, én közben vettem hozzá illő szőnyeget, függönyt, sötétítőt,, bútort, minden piros fekete narancs.
Ezek után keresgélhettem azt olyan kanapét ami illik a kiegészítőkhöz, de ujjonan tripla annyiba került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!