Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Hogy lehetnek ilyen...

Anyukák! Hogy lehetnek ilyen bunkó eladók? Ti hol vásároltok?

Figyelt kérdés

Szoktam neten vásárolni, eddig még nem volt probléma.

DE.

Hirdetett egy csaj gyermekjátékot a jófogáson, 1.000 forintért egy olyan több darabos szettet, aminek darabjai egyenként is 7-8.000 körül mozognak újonnan. Természetesen azonnal felhívtam, megbeszéltük a személyes átvételt, leegyeztettünk mindent. A párom direkt szabadnapot vett ki, hogy el tudjunk menni a cuccért, megtankolttuk a kocsit.

Hívtam a csajt, hogy akkor indulnánk, mire közölte, hogy ó, bocsi, ő már eladta.

Oké, hogy eladóként joga van kiválasztani, kinek adja el a terméket, de basszus, akkor minek ígéri meg, hogy fenntartja számomra?! Vagy legalább szóljon, hogy meggondolta magát!

2012. júl. 19. 16:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is megjártam már így!

Költöztünk.

Kinéztem egy piros kanapét, az expresszen, felhívtam a palit, megveszem, ekkor meg akkor megyünk érte. Hívtam higy megyünk érte, hát most nem jó neki ...

Másnap is hívtam akkor sem volt jó neki, harmad nap is, na akkor a felesége vette fel, és közölte, eladták már 1 hete.

Megmondtam nekik a magamét, de ilyenkor már hiába, elvitte más.

Na de, én közben vettem hozzá illő szőnyeget, függönyt, sötétítőt,, bútort, minden piros fekete narancs.

Ezek után keresgélhettem azt olyan kanapét ami illik a kiegészítőkhöz, de ujjonan tripla annyiba került.

2012. júl. 19. 17:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem is van negatív tapasztalatom a netes vásárlással.Kinéztem egy szuper babakocsit nagyon jó áron,rögtön írtam üzentet a hirdetőnek,hogy engem érdekelne a kocsi,de mivel elég messze lakunk egymástól jó lenne ha elküldené postán.Erre mondta,hogy nem küldi postán,csak személyesen lehet átvenni.Én nagynehezen megoldottam,hogy egy ismerősöm elmenjen a kocsiért,aki abban a városban lakik és utána elküldje nekem postán.Tehát telefonon lebeszéltem az egészet+elküldtem a kocsi árát postán az ismerősömnek.Ő rögtön fel is hívta a nőt,aki a kocsit árulta,de az mondta,hogy most nem aktuális,mert épp nyaralnak,majd egy hét múlva,ha hazaérnek jelentkezik és megadja a címet,ahol át lehet venni a kocsit.Az ismerősöm várta a hívását,de nem jelentkezett.Akkor megpróbálta ő felhívni,de vagy nem vette fel a telefont,vagy ki volt kapcsolva,netes üzenetre nem válaszolt.2 hét után végre felvette a telefont és közölte,hogy a kocsi már el van adva.Hát mit ne mondjak,azt hittem felrobbanok a máregtől.Ja és ami még + poén,hogy a mai napig fent van a hírdetés a hirdetőoldalon,pedig már réges rég eladta a kocsit.Kiváncsi vagyok,hogy rajtam kívül hány embert ejtett még pofára ez a nő.Felháborítónak tartom az ilyeneket,de sajnos nem tudunk tenni ellenük semmit!
2012. júl. 19. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!