Segitene nekem valaki?
Ezt találtam használati útmutatóként:
A szerből el kell készíteni a megfelelő higítást, a kimért koncentrátumot az előkészített vízbe kell önteni, és keveréssel homogenizálni. A higítás gépi úton is elvégezhető, célszerű hideg vagy langyos vízben végezni, mert a forró oldatból a hatóanyag kellemetlen, szúrós szagú gőze ingerlő hatású és az aktívanyag tartalom is csökken.
A tisztítandó tárgyat bele kell meríteni az oldatba, vagy az oldatot kelle a tisztítandó tárgy felületére juttatni és a szükséges hatásidő elteltével a tisztítószer maradékát vizes öblítéssel eltávolítani. A tisztítás hatásfoka növelhető mechanikai hatás segítségével.
Sajnos azt nem találtam milyen arányban kell hígítani. A csomagoláson biztos nem szerepel?
Hopp mégis találtam valamit az adagolásról:
erősen szennyezett kis felületnél: töményen hígítás nélkül hatásidő 1 perc
erősen szennyezett nagy felület: fél liter lötyi 5 liter vízben 5 perc hatásidő
közepes trutyi nagy felület: negyed liter 5 liter vízben 10 perc hatásidő
kis trutyi nagy felület: 150 ml 5 liter vízben 15 perc hatásidő
Ennyi munkáért szerintem kijár nekem egy zöld pacsi :) Tessék szépen értékelni a szorgalmat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!