Mosogatógép vásárlás előtt álok segítene valaki?
Nekem Bosch van, 13. éve. Szerelő még nem látta (kopp-kopp)És igen, elégedett vagyok, a mosógép után az emberiség 2, legáldásosabb találmánya!!
A maradékhős szárítás azt jelenti, hogy a végefelé nem fűt a gép, hanem a saját forróságát használja szárításra, ami a vízmelegítés után marad.
A Zanussit az Electrolux csoport gyártja, és ha a boltban belenézel, semmiben nem tér el az Elecrtulux, AEG és Zanussi gépek belseje, valószínűleg semmi gond nem lesz vele.
Nekem csak most lett hogy az új lakásba költöztünk,szerintem van vagy 10 éves a gép és a márkájáról sem hallottam soha, de neve alapján német gép, és úgy mosogat mint egy csoda, bár valószínűleg nem A+ osztályú :)
Nekem 9 terítékes Indesit van 2 éve.(4 tagú a család)Napi 1x mosogatok,elég energiatakarékos.(a számlákon ezresekben látszik)
Meg vagyok elégedve maximálisan.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!