Tudom, hogy hülye kérdés, de valaki segítene?
itt kb leírják.
Ne tegyél vizet a vasalóba, mert nem kell csak melegítened.
Állítsd be a megfelelő hőfokot és kövesd az utasítást.
Általában a rávasalandó mintától nagyon függ, hogyan kell csinálni. Nem kaptál hozzá használati utasítást?
Az biztos, hogy a matricát közvetlenül nem vasalhatod, a gőzölős funkciója sem kell.
Hello!
Többször csináltunk már ilyesmit. Kétféle fólia van.
1.: A tükörképe van rajt a mintának. Azt szépen arccal ráfekteted, és vasalod. A vasaló olyan hőfokon menjen, hogy a ruha még ne tapadjon rá. (Nekem ezt tanácsolták, amúgy én sem vagyok profi. :D)
2.: Van olyan fólia, amihez adnak egy zsírpapír szerű cuccot. Ezen a minta nem tükrözve van, és úgy kell rátenni, hogy normálisan feléd nézzen a kép. Arra a zsírpapírt, és úgy vasalni.
Vasald, és ne engedd kihűlni. Kicsit nyomhatod is a vasalóval, de ne hagyd rajta sokáig; inkább símogasd rá!
Próba képpen szépen elkezded lehúzni a sarkánál. Ha a minta rajt marad, akkor OK, és lehúzhatod az egészet. De NE HAGYD kihűlni!
Ha most nem tudtad leszedni a fóliát, akkor hagytad kihűlni. Szerintem megmenthető a story, csak ess neki megint vasalóval!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!