Van itt olyan aki ma mos? Arra gondolok, mivel karácsony van. Lehet hülye kérdés, nekem kellene, de olyan hülyének érzem magam. Karácsonykor mosni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 10:13
1/15 anonim válasza:
Én mosok!Mindegy milyen nap van, ha telik a szennyeskosár, én mosok!A folyosó végén van a ruhaszárítóm, senkit nem fog zavarni a nagy karácsonyi ünneplésben hogy ott szárad 15 db ruha!És a mosógép hangja sem hangos!
2/15 anonim válasza:
Miért ne lehetne ilyenkor mosni,ha szükséges?Ahol pl.pici baba van,bagy kisgyerekek,azok sem őrzik a pelenkákat,kisruhákat az ünnep elmúltáig.
3/15 anonim válasza:
Még 24-én is dolgoztam,meg tegnap is,most végre van időm mosni.Ha valaki ellenzi,az jelentkezzen,meghagyom neki holnapra! :))))
6/15 anonim válasza:
én is mostam tegnap este is, és ma is fogok
7/15 anonim válasza:
24én délelőtt is mostam, meg ma is.
sztem nincs ebben semmi kivetnivaló :) inkább, mint hogy ne legyen mit felvennem holnap...
8/15 anonim válasza:
Én is mostam ma, holt egyedül vagyok, miért is ne moshattam volna, úgyis csak én látom a szárítót.
9/15 anonim válasza:
Nálunk is lement már egy színes adag, és most centrifugázom a fehéret. Karácsony ide vagy oda, tiszta ruha kell a családnak. Ne érezd magad emiatt rosszul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!