Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye kérdés. Szerintetek köze van a dologhoz?
Télleg az. :)
Ha van egy fiú-lány testvér pár ahol a hugi 10/10. A bátyja a hugának a "testi adottágaihoz " mérten keres csajokat?
Télleg egy elcseszett kérdés, régóta gondolkodok ezen.. :D
Egyáltalán nem vonatkozik rám, maximum annyiból, hogy nekem is testvérem van.
Én sem hasonlítok bátyám barátnőjére szerencsére, illetve a párom hugára sem nagyon. Teljesen más kaliberek vagyunk mindhárman. Tesóm párja egy alacsony rocker csajszi, öltözködésben, testfelépítésben és sokszor még gondolkozásmódban sem stimmelünk.
Az én párom huga egy kis cicababa (lesz), fontos számára az öltözködés, a divat, a partyik meg mit tudom én. Ezzel szemben én úgy öltözködöm, ahogy jól esik, illetve hogy komfortosan érezzem magamat. Többnyire farmer, póló, sportcipő és baromira hidegen hagy a divat... :) Szerintem ez elég jó példa (legalábbis számomra) ahhoz, hogy ezt a gondolatot megdöntsem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!