Hogyan lehet a mikrohullámú sütő belsejét szagtalanítani?
Figyelt kérdés
Lángra kapott az étel, és borzasztó büdös lett, olyan mint disznó perzseléskor.A vizes kitörlés nem segített.2007. szept. 16. 10:11
1/5 anonim válasza:
Én mindig hideg zsiroldóval kezdem és ha ez sem segit akkor floraszepttel.A zsiroldót elsőbb probáldki ahol kevésbé látszik, mert minöség válogatja.
2/5 anonim válasza:
Szia!tapasztalatbol mondom :1 poharba tegyel vizet a vizbe egy kanal szoda bikarbonat ,es felkell forralni a mikroba 2-3 percig,azutan benthagyod kb 15 percet hogy elhuljon! vizes szivaccsal gyogyoruen kilehet takaritani ,nem kell se floraszept se hasonlo dolgok !a szagot is eltunteti namost az eges szag egy kicsit durva de szerintem porbald ki !hatha segit !
3/5 anonim válasza:
Kitakarítás után egy lapos tányérra tegyél őrölt kávét. 1-2 napig hagyd ott.Hütő szagtalanításra is jó.
4/5 anonim válasza:
Én álltalában domesztosszal tisztitom ez fertőtlenit is egyben,majd tiszta vízzel át mosom és szárazra törrlőm.Nálam ez bevállt igy tiszta is meg szaga sincs.Ezt is kipróbálhatod.
5/5 anonim válasza:
Üvegpohárban citromlét tegyél be és melegítsd annyi ideig míg forrni kezd. elveszi a szagokat és könnyebben lejön minden szennyeződés a belsejéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!