Kiborult a fürdetővíz a padlószőnyegre, csurom víz még mindig és mosogatórongy szagú lett - mivel lehet szárítani és szagtalanítani?
Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 22:23
1/6 anonim válasza:
Törölközöket tegyél rá, taposd, az felissza!
Fűtsetek, reggelre kiszárad!
Vanish szőnyegtisztítóval majd mosd át.
2/6 A kérdező kommentje:
már tegnap este történt a dolog, és nagyon lassan szárad, gondolom emiatt büdösödött be.
Szőnyegtisztító port ki fogom próbálni - az ugye nem veszi ki a színét? elég sötét színű...
2010. nov. 7. 22:30
3/6 anonim válasza:
A sok törülköző leterítése és taposása tényleg remek megoldás, ha kész, bedobod a mosógépbe és tiszta lesz.
Amikor nagyját felitattad a törölközőkkel, nekieshetsz hajszárítóval, igaz, türelem kell hozzá, de szépen fel lehet vele szárítani a foltot.
Ha már büdi lett a szőnyeg, egy ablakmosós spricniben keverj vízbe egy kevés öblítőt és azzal fújj néhányat a büdi területre, de vannak erre kifejlesztett textilfrissítő szerek is, pl. a Jasa.
4/6 anonim válasza:
Kérj kölcsön nedves-száraz porszívót. Szívd fel alaposan a szőnyeget, utána Vanish-el tisztítsd át.
5/6 anonim válasza:
Törölközövel(szárazzal)többször dörgöld át.Hajszárítózd,majd ha kihült újra dörzsöld át.Remélem sikerül!
6/6 anonim válasza:
A törülköző a legjobb de ha van időd ülj oda hajszárítóval... a szagra én a cigi szagot a kaja szagot a butorokból a DM-be a szagtalanító sprét szogtam venni és az nekem használ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!