A macska rávizelt az ágyra, hogyan tudnám fertőtleníteni majd szagtalanítani?
Figyelt kérdés
Sajnos a macskának sikerült az ágyra rávizelnie, én feltöröltem és lefújtam parfümmel de így csak rosszabb lett. Hogy tudnám szagtalanítani és fertőtleníteni.2010. nov. 1. 15:15
1/7 anonim válasza:
Felülettől függ: ha kárpit, akkor kárpittisztítóval kell lekenni az érintett területet, majd lemosni, és hagyni megszáradni. Régi házipraktika, hogy liszttel hintették be az ágyat, majd lesöpörték, de az manapság már nem igazán működik.
3/7 A kérdező kommentje:
Hallottam ecetes megoldásról, az működik szerintetek?
2010. nov. 1. 15:42
4/7 anonim válasza:
Először is rúgd fel a macskádat lehetőleg acélbetéts bakanccsal, másodszor is egy takarítógéppel ápold le az ágyat.
5/7 anonim válasza:
Szódabikarbónával dörzsöld be, majd 30perc múlva porszívózd le jó szagtalanító. A másik kifejezetten jó a vizelet szagra, nedvesítsd be a felületet, dörzsöljük be Borax-szal, amikor megszárad, porszívózd ki.
Kárpitfoltokat eltüntethető ecettel vagy mosószódával. Áztass be egy használt fogkefét ecetbe, és dörzsöld a textilbe. Ha nem jön ki a folt próbáld meg mosószódás pasztával, de azt előbb próbáld ki a kárpit nem látható részén, mert a mosószóda sokszor színt is oldja. Jó kísérletezést.
6/7 anonim válasza:
végül sikerült valahogy? mert most én is ilyen helyzetben vagyok.
melyik jött be?
7/7 A kérdező kommentje:
HA valaki ezt olvassa és hasonló helyzetben van akkor ECETET öntsön a foltra!! Az komolyan megoldja. Sima háztartási ecet.
2012. febr. 12. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!