Mi fogyaszt nekünk ennyi áramot? Már teljesen ki vagyunk akadva, hogy ennyiket fizetünk.
Hát nem is tudom, nem lehet, hogy többet mér, mint kellene?
Most megnéztem, kimentem a villanyórához:
Ment a lakásban egy régi CRT TV, égett egy 60W-os lámpa, egy neoncső a konyhába, illetve egy kib@szott nagyteljesítményű versenyre-tuningra készült számítógép 3 tápegységgel működtetve (bár most csak neteztem rajta), ez egy 32 colos LCD-vel.
Ehhez képest elég light-osan pörgött az óra.
De amúgy a 11.000Ft havonta meg egyáltalán nem sok. Anyám nővére tök spórolós, egyedül él, kézzel mos, mosógépben csak a függönyt mossa, nem porszívózik, 3 naponta főz egy kis adagot amit megfőz 2-3as fokozaton a kerámialapon stb.. szóval kimondott spórolós öregasszony és ő fizet havonta 6000Ft-ot. Ja, a TV-t is kikapcsolja, már akkor is, ha csak 5 percig nem nézi, szóval mániákus.
Szóval ha az összeget nézem, akkor egyáltalán nem fizettek sokat, viszont amit írtál, hogy pár lámpától már pörög a villanyóra, az nekem elég gyanús, ha ahhoz viszonyítom, ami nálam most ment, és csak olyan lazán pörgött. Amikor bekapcsoltam 4 kerámialapot, na akkor tényleg beindult.
Elég hihetetlen amit írsz. Egyedül élő spórolós nyugdíjasok fizetnek 5-6000Ft villanyt havonta. Amiket írsz, hogy főzöl, mosol, teljesen reális a 11.000Ft havonta.
Nem hiszem el, hogy családok fizetnek a mai világban 6000Ft villanyt.
Számomra a Te összeged a normális, és az övéké nem. Nem tudom mit csinálnak, hogy lopják -e az áramot, de, hogy a mai viágban egy család, ahol főzés, mosás, porszívózás, TV-zés, számítógépezés van, és fizessen 6000Ft villanyt, ez számomra kizárt, lehetetlen, hacsak nem lopja az áramot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!