Hogyan kell a hűtőt leengedni?
Így van. Kihúzod, kipakolod, tárva hagyod minden ajtaját. Néhány felmosórongyot nem árt alá-köré teríteni, mert csorogni fog belőle a víz elég rendesen.
A fagyasztójában lévő jeget mechanikusan nem ér piszkálgatni (pl. késsel feszegetni), mert károsíthatod vele a hűtőszálakat. Hagyd, hogy magától kiolvadjon belőle a jég.
Nem szoktam melegvizet beletenni, szakemberek szerint a hideg polcra hirtelen forró lábas miatt könnyen megpattan valami, és esetleg elfolyik belőle a hűtőfolyadék.
A hajszárítóval való felmelegítést ajálják!
Valóban készíts oda feltörlő-rongyot, ill. belülről az aljába tégy törölgető-ruhákat. Én szoktam odakészíteni egy kisebb méretű zománcos tepsit is, és amikor potyog belőle a jég, már eleve rakom bele. Ill. a berakott ruhákat is időnként abba csavarom bele.
Amikor leolvadt, akkora egy edénybe langyos, (mosogató)szeres (van aki gyenge ecetes) vizet engedek, tiszta, vadiúj törlőkendővel áttörlöm, utána még szárazzal is, és akkor van kész.
Lehet visszakapcsolni, és ha már egy kicsit hűt, visszapakolni a bele-valókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!