Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan kell a hűtőt leengedni?

Sztrecskó kérdése:

Hogyan kell a hűtőt leengedni?

Figyelt kérdés
Kooleszos vagyok, van a szobánkban egy hűtő, amit szeretnék leengedin. Van fagyasztója is. Hogyaan kell? Csak simán kipakolom, majd kihúzom a konnektorból, és kész?

#hűtő #hűtő leengedése
2013. jan. 12. 11:53
 1/7 anonim válasza:
Igen.
2013. jan. 12. 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Így van. Kihúzod, kipakolod, tárva hagyod minden ajtaját. Néhány felmosórongyot nem árt alá-köré teríteni, mert csorogni fog belőle a víz elég rendesen.

A fagyasztójában lévő jeget mechanikusan nem ér piszkálgatni (pl. késsel feszegetni), mert károsíthatod vele a hűtőszálakat. Hagyd, hogy magától kiolvadjon belőle a jég.

2013. jan. 12. 12:53
 3/7 anonim ***** válasza:
A fagyasztóba rakjál jó meleg vízet, és figyeld az olvadást,ha kezd kiengedni a jég,és könnyedén le tudod venni akkor tedd azt,/de ha símán lejön csak akkor/ és meg sporólsz rengeteg ídöt, és sok takarítást a szétfolyt víz miatt, ahol csöpögni kezd a víz a fagyasztóból rakj alá lábast.
2013. jan. 12. 13:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat!
2013. jan. 12. 14:02
 5/7 anonim válasza:
Kihúzod a hűtöt és kinyitod az ajtót ha mindedn leolvadt akkor végzetél
2013. jan. 12. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem szoktam melegvizet beletenni, szakemberek szerint a hideg polcra hirtelen forró lábas miatt könnyen megpattan valami, és esetleg elfolyik belőle a hűtőfolyadék.

A hajszárítóval való felmelegítést ajálják!

Valóban készíts oda feltörlő-rongyot, ill. belülről az aljába tégy törölgető-ruhákat. Én szoktam odakészíteni egy kisebb méretű zománcos tepsit is, és amikor potyog belőle a jég, már eleve rakom bele. Ill. a berakott ruhákat is időnként abba csavarom bele.

Amikor leolvadt, akkora egy edénybe langyos, (mosogató)szeres (van aki gyenge ecetes) vizet engedek, tiszta, vadiúj törlőkendővel áttörlöm, utána még szárazzal is, és akkor van kész.

Lehet visszakapcsolni, és ha már egy kicsit hűt, visszapakolni a bele-valókat.

2013. jan. 13. 14:21
 7/7 anonim ***** válasza:
/3/ -vagyok A szülőktől tanultam 1968-ban vették az 1-ső hűtőt azóta így csinálják! 25-évente cserélnek hűtőt, javítás max termosztát! / de lehet hogy valamit rosszul csinálnak / A te hajszárítós módszered biztos jobb. :))))
2013. jan. 13. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!