Hűtőt Szavo penészoldóval ki lehet mosni?
Figyelt kérdés
Vettünk egy használt hűtőt, de sajnos az eladók becsukott ajtóval tárolták és bepenészesedett. Ki lehet Szavoval mosni, beleértve a hűtőrácsokat is? Igaz, a használati utasításon nem volt rajt, hogy hűtőt lehet vele pucolni...2011. máj. 10. 10:58
1/7 anonim válasza:
szerintem ki,de nem érdemes venni mert k.va drága és sima hipo van benne.azt meg te is tudsz venni.csak jól öblítsd át.vagy a sima mosogatószeres víz is jó.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem vettem, mert anyuéknak van, ő hozta át. Csak még mindig nem tudom, hogy ki merjem-e pucolni vele a hűtőt vagy sem... :)
2011. máj. 10. 11:09
3/7 anonim válasza:
szerintem pucold csak lehet hogy tömény,és mennyire penészes már "szőrős"??
4/7 A kérdező kommentje:
Neeeem... azért még annyira nem durva... 3 hetet állt csak a pincében... Csak azért már megjelentek rajt. Azt tudom, h anyuéknál, amikor bevizesedett a fal és bepenészesedett, tökéletesen bevált a Szavo! Az van ráírva, hogy alumíniumra nem használjuk...a hűtőrács alumínium? :)
2011. máj. 10. 11:15
6/7 anonim válasza:
ha van rajta olyan fehér műanyag bevonat,akkor nyomathatod,de szerintem ha nem olyan durva a dolog mosd le szavóval ha már ott van,és utána meg mosószeressel és nem lesz olyan hülye szaga jól öblítsd ki szárítsd ki teljesen aztán mehet bele a sok finomság.de utána azért mosd ki sürűbben mint általában biztos ami biztos.nálunk is penészes a fal 1*vettem szavót azóta hypót teszek bele tök jó a falra csak nem szabad törölni,ráfúj megszárad és annyi.
7/7 anonim válasza:
Ecetes vízzel jól mosd ki, hagyd megszáradni, mielőtt beüzemeled. Ha használatba veszed,egy lapos tálkában tegyél bele őröltkávét, elveszi a kellemetlen szagokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!