Milyen gyakran kell ruhát mosni? Ha túl gyakran mosom, nem fakul ki?
hát famert kifordítva kell mosni,és tovább megmarad a színe
én akkor mosok,ha koszos /büdös a ruha.pólót pl nyáron minden hordás után...de elvileg ez egyértelmű kéne hogy legyen...
Melltartó nem megy tönkre inkább, a mosógéptől megy jobban tönkre.
Nekem anno ezt ajánlották fehérneműhöz mosni, clara sept, igaz fogalmam sincs mire írták fel, de mondták jó erre is..tán 1-2x használtam.. Mondjuk én minden ruhám kifordítva mosóm. Meg azt mondják azt a felsőt, amit pl. póló fölé viselsz elég hetente.
Ha izzadósabb vagy akkor 1viselet után lehet pólót, felsőt mosni.
Rajtunk minden póló csak 1 napig van, utána megy a szennyesbe. 2-szer egymásután nem vesszük fel ugyanazt a pólót.
A nadrág, farmer az más. Azt nem mosom minden héten, csak amikor már látom hogy ráfér.
2-3 naponta mosok attól függően mennyire van tele a szennyeskosár, világosat vagy sötétet.
minden ruha fakul. nyáron, ha süti a nap, ha hordod, ha mosod. kifordítva érdemes mosni mindent, és akkor megelőzöd a gyors fakulást, valamint a bolyhosodást.
bocs, de inkább legyen tiszta, illatos ruha rajtam, mintsem azért hordjak egy pólót 3 napig, mert vigyázni akarok rá. egyébként sem veszek drága ruhákat, mert tudom, hogy egy idő után amortizálódnak.
a felsőket 2 alkalommal szoktam felvenni, a nap végén felteszem vállfára, kiszellőzik egy kicsit, és 2 nap múlva ismét felveszem, ha épp azt szeretném hordani, ha nem, akkor inkább kimosom.
a farmert hetente mosom, a melltartót is (párnahuzatban).
érdemes 30 vagy 40 fokon mosni a színes cuccokat, ez is kíméli őket. a fehéret, törölközőt 60on szoktam, némi domestossal.
Úristen!Milyen igénytelen emberek vannak!1 hétig hordani egy pólót télen meg szellőztetni mosás helyett?Őrület!Egy felső egy nap!Ha csak arra veszek fel tiszta felsőt h elmegyek vásárolni utáni is megy a szennyesbe.
Kedves kérdező!A ruhák bolyhosodnak, kopnak a mosástól de lehet kímélő programmal mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!