Milyen sűrűn mostok fel a lakásban? Ablakot milyen gyakran tisztítotok?
Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 11:58
1/20 anonim válasza:
Felmosás kb. havonta egyszer, ablaktisztítás évente egyszer. Ha egyedül élnék, akkor kb. évente egyszer mosnék fel, ablakot meg sohasem pucolnék.
2/20 anonim válasza:
A konyhát és a fürdőszobát elég sűrűn, mert a csempén minden meglátszódik egyből. A többi helyiséget hetente kétszer porszívózás után. Ablakot őszintén bevallom, nagyon ritkán szoktam. Nagyobb ünnepek előtt,karácsony, húsvét.:S
3/20 Darcy01 válasza:
Ablakot tisztítani évente egyszer max. kétszer.
Felmosni általában hetente-kéthetente, ez változó.
4/20 anonim válasza:
A konyhát naponta felmosom és a fürdőt is. Wc-t hetente. Szobákat hetente porszívózom, utána felmosom. Ablakot évente kétszer pucolom.
5/20 anonim válasza:
Hűha... Nem hittem volna, hogy tisztaságmániás vagyok, de az előttem szólókhoz képest mindenképp. Igaz, van egy kutyám, de nem hinném, h csak miatta, de kb hetente 3-4x porszívózok és felmosok. Portörlést gyűlölöm, így hagyom kicsit gyűlni és akkor állok Neki, kb havonta :S Ablakpucolás nem idő függvénye. Ha látom, h ráverte az eső a port, vagy már van rajta pár csepp, esetleg homályos, akkor nekiállok. Nagyobb takarítás pedig, hogy mindent elhúzok, szekrényekkimosása, stb az egy évben 2-3x :D Imádom a rendet emellé és a tisztaságot! :)
6/20 A kérdező kommentje:
Én érdekes vagyok! nem szeretek takarítani de egész nap takarítok! van egy két és fél éves fiam ő segít mindent szétpakolni és összekoszolni. Ablakot havonta egyszer tisztítom, szinte minden nap porszívózom és két naponta felmosok. két naponta mosok 1 adagot. Utálom és ideges leszek tőle ha a konyhában morzsa van a földön és belelépek., vagy víz. nagy a lakás kb 220 nm földszintes és mellé még ott a kert, ami szintén nagy. Én nyirom a füvet is az kb 2 órás feladat. De azt szeretem csinálni. Férjemmel még a hólapátoláson is összeveszünk, azt is én akarom csinálni. Minden nap én főzök. Gyerekkel játszom, sétálunk, játszótérre megyünk. Az a bajom hogy sokszor egy művelet félbemarad mert jött egy másik amit szintén meg kell csinálni, valahogy nem tudom összehangolni a dolgokat. És sokszor ezért nincs minden a helyén.
2011. aug. 24. 12:17
7/20 anonim válasza:
Uhh, azért olvastam itt érdekes válaszokat :). Amíg csak ketten voltunk, és alig voltunk itthon, elég volt 1 héten 1-2szer felmosni, porszívózni. De így, hogy a baba a padlón mászik, hát sokszor még azt is keveslem, hogy minden nap megcsinálom ezeket. Az ablakok a belvárosban elég hamar koszosak lesznek, úgyhogy azt is muszáj kb 3 havonta.
8/20 anonim válasza:
A konyhában szinte minden nap felmosok,utálom ha belelépek valamibe.Ha nincs tél.és sár,akkor hetente felmosok.Ablak takarítást gyűűlölöm,évente kb 3szor ünnepek előtt ráveszem magam.20 éves vagyok,a párom segít porszívózni,wct takarítani.
9/20 anonim válasza:
Szobákat hetente porszívózni??
Hát akkor nálunk katasztrófa lenne.
Porszívózok minden nap,a konyhát 2 naponta mosom fel,a nappalit hetente,ha foltos akkor többször.....
Lennt a bejáratban a csempét hetente,(barna nem látszik. :) )
Ablakot 1-2 havonta mosom,mert az esötöl portól koszos foltos lesz..Na meg a fiam szeretettel tapicskolja....
10/20 anonim válasza:
Felmosni télen kb. hetente, nyáron naponta kétszer szoktam. Ablakot csak évente 1-2 alkalommal pucolok. Icipici lakásunk van, hatalmas ablakokkal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!