Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hűtőt hogyan szagtalaníthatom?

Hűtőt hogyan szagtalaníthatom?

Figyelt kérdés
Utóíze lesz az ételnek sütinek amit a hűtőszekrénybe rakok!
2011. febr. 15. 09:35
 1/10 anonim válasza:
77%
Ecetes vízzel mosd ki az egészet, kicsit kiszellőzteted, hogy elmenjen az ecetszag és utána jó lesz. Mi így szoktuk. :)
2011. febr. 15. 09:57
 2/10 Tinker Bell ***** válasza:
Nálunk egy zacskó szódabikarbóna van a hűtőben, az magába szívja a szagokat. Azóta nincs büdös kajaillat és nem veszik át egymás ízét. Takarj le mindent alaposan fóliával, ezzel is meg tudod akadályozni. Azt hiszem árulnak már hűtőszagtalanítót is. Ne kérdezd hogy hol, mert nem tudom, hiszen nekünk bevált a szódabikarbóna is.
2011. febr. 15. 09:58
 3/10 anonim ***** válasza:
tedd műanyag dobozba a szagosabb ételeket, így nem veszik át egymás szagát. valamint a sima őrölt kávé is jó, ha egy kis tálkában beteszed a hűtőbe.
2011. febr. 15. 11:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Tegyél be félbevágott citromot az is elveszi egy időre a szagot.
2011. febr. 15. 12:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi, kísérletezem majd a praktikákkal:)
2011. febr. 15. 14:28
 6/10 anonim válasza:
9:58-as,hogyan teszed be a szodabikarbonát?Az eredeti csomagjában,vagy átcsomagolod??
2011. febr. 15. 14:58
 7/10 Tinker Bell ***** válasza:
Csak úgy, levágom a zacskó tetejét, széthajtom egy kicsit és beállítom a hűtő falához. De szerintem akár egy kis műanyag tálkába is kirakhatod, az is ugyanúgy jó lesz.
2011. febr. 15. 15:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Én is a citromot szoktam használni, ha mondjuk a párom becsomagolás nélkül tesz be a fél hagymát. :S

Amiatt az egy kis hagyma miatt nem akarok hütőt olvasztani, inkább berakom a fél citromot.10 perc és a szagnak nyoma sincs.

2011. febr. 15. 15:21
 9/10 A kérdező kommentje:
A citrom nekem nem hasznàl, mindig van a hűtőben, most is, mégis büdös. Hordóskàposzta volt benne, az lehet a ludas
2011. febr. 15. 16:48
 10/10 anonim válasza:
Szódabikarbónát tegyél egy kis tálkába a hűtőbe.Ez nekem bevállt!
2011. febr. 15. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!