Most vettem egy hűtőt, de használtat tiszta volt, de én átmostam ecetes vízzel. Elég annyi, vagy mással is mossam át?
Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 13:34
1/5 anonim válasza:
Én átmosnám flóraszeptes vízzel is. Az a biztos szerintem. Az ecet is fertőtlenít, de ki tudja..
2/5 anonim válasza:
Én nem használnék klóros fertőtlenítőszert olyan helyen, ahol aztán élelmiszert tartok. Szerintem az ecet tökéletes. Amúgy meg nagy eséllyel az előző tulajdonos is rendeltetésszerűen használta, nem székletmintákat tárolt benne.
3/5 A kérdező kommentje:
kicsit furcsa szaga van még... olyan mintha amivel kimosták a hűtőt azt nem szárították ki belőle, csak kimosták aztán becsukták és jólvan... az ki fog majd belőle menni? vagy mossam át még egyszer?
2010. szept. 16. 14:41
4/5 anonim válasza:
Mosd át szódabikarbónás vízzel. Magába a hűtőbe is tehetsz szódabikarbónát egy kis dobozban, vagy tálkában, szagtalanít.
5/5 anonim válasza:
Mielőtt használatba veszed, 1-2 hétig szellőztesd, aztán közvetlen használat előtt is mosd át még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!