Mit tegyek ha a mosógépből koszosabban veszem ki a ruhát, mint amit bele raktam? Ecettel már átmostam ruha nélkül 3x.
Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 18:45
1/8 anonim válasza:
Ezt hogy csinálod :) ? Mit értesz az alatt, hogy "koszosabb" rozsdás, vagy milyen? Lehet el kellene hívnod egy szerelőt, és ő ki tudná tisztítani..De írd le pontosabban, hogy mit is tapasztalsz :)
2/8 A kérdező kommentje:
A fehér ruhákon szürke-kosz csíkok lesznek, a sötét ruhákon viszont világosak! Elég sokat kell mosnom mert kisbabám van, de eddig nem volt ilyen gondom, most egy pár napja kezdte, ráadásul büdös is, olyan dohos-penészes szagú amikor öblít! Szerintem penészes! De hogy tüntessem el?
2009. okt. 1. 10:02
3/8 anonim válasza:
10-15L 20% ECET és főző program így próbáltad már?
4/8 A kérdező kommentje:
A főző program az stimmel, de ilyen sok ecettel még nem! Ez segíthet?
2009. okt. 1. 14:55
5/8 anonim válasza:
Az ecet vízkőoldó, lehet attól vannak a fehér-szürke csíkok, azon kívűl még a penészt is elpusztítja, szóval szerintem egész bátran alkalmazd :) Rosszabb nem lesz.
6/8 anonim válasza:
14,30-as vagyok nem lesz gond de egy literrel neki se kezdj, ez nem olyan sok hisz a mosógép ahogy szívja a vizet hígítja!!! Remélem jó lesz utána! Elöltöltős v felül?
7/8 A kérdező kommentje:
felültöltős. Köszi a válszokat, megpróbálom akkor sok ecettel!
2009. okt. 1. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!