Ha gőzölős vasalóval vasalok (és persze használom a gőzölés funkciót), és rögtön összehajtom a ruhákat, nem maradhat a gőzölt ruha "vizes", nedves? Nem büdösödik majd be?
Lehet buta kérdés, de igazándiból ez a halálom... jártam már úgy, hogy "büdös" volt a póló/törölköző stb... amikor kivettem a szekrényből...
Hogy az most azért volt - mert így is jártam már - hogy a mosáskor "büdösödik" meg?
(Fogalmam sincs mi okozza... de ez is előfordult már nálam.)
4-esnek. A vasalód jó, a másik verzió áll fenn. :)
Gőzölni csak forrón lehet, pamutot lehet, különben a gőz nem gőzként jön ki, hanem vízként. SOKKAL jobban jársz, ha veszel egy kézi sprickolót és azzal lesprickolod a ruhát mielőtt vasalod a száraz vasalóval. Így tuti nem fog úszni.
Vasalás után pedig vállfára kell akasztani, hogy a maradék nedvesség is kigőzöljön mielőtt felveszed.
Szekrénybe vasalni ugyanis hülyeség. Lepedőt-ágyneműt meg főleg. 90 fokon kell a pamut ágyneműt mosni és nem lesz vele több gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!