Milyen sürün mossátok ki az ágynemüt amiben alusztok? De őszintén. Mi félévente.
A kérdező is olyan lehet, mint a kollégiumi szobatársam volt. 2 hónapig nem járt haza, de csak 15 fehérneműje volt saját bevallása szerint.
Mosni soha nem láttuk. A többiek mostak, náluk mindig vagy a lavórt láttuk vagy a szárítót, de ennél a delikvensnél semmit. Azt sem tudta megmondani, hogy melyik épületben van a mosógép. Mert ő állítólag a csapban mosott. Aha... :)
Visszatérve a kérdésre: fél évente borzalom... Már a gondolata is riaszt...
Kolis ágyneműt 2 hetente mostam, az itthonit 3-4 hetente, de ugye heti 2x használtam csak.
Nyáron meg szintén 2 hetente, de van hogy hetente.
Fél év jézus... Az a szürke is olyan lehetett mint a viccben a cigánygyerek fürdése: Ííídesápám, megvan a tavalyi pulóverem!
érdekes, én izzadok éjjel is, ti nem? csak mert nektek nem lesz büdös a huzat fél év után sem...
amúgy múltkor a 2 napos huzattal behúzott paplant huzatostól vágtam be a mosógépbe, mert az influenza miatt reggel csuromvizesen ébredtem fel...a párna és lepedő a következő adagba ment utána...
nem mellesleg a mikroszálas szatén lepedő majdnem száraz mikor kiveszem a mosógépből
Albérletbe lakom pénteken mielőtt jönnék haza egy 45 perc alatt ki mossa a gép az ágyneműt,ahogy lejárt kiteregetem a szobámba. Haza jövök fel húzom az ágyneműt péntek, szombat este abba alszok és vasárnap ahogy megyek vissza le húzom és be dobom a gépbe az ágyneműt.
Elég szörnyű azt észre venni, hogy sokan csak havonta meg félévente mosnak ágyneműt.
Melyik f@szkalap pontozta le 0-ra az értelmes válaszokat?
Anyját nyomogatná a piros gomb helyett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!