Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen sürün mossátok ki az...

Milyen sürün mossátok ki az ágynemüt amiben alusztok? De őszintén. Mi félévente.

Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 00:37
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
69%
2 hetente
2012. okt. 21. 02:16
 22/48 anonim válasza:
77%

Úr Isten... nem semmi válaszok... o.O

Én MAX. 2 hetente. És nem azért mert akkor már koszos bűdös, hanem mert sztem igénytelenség lenne tovább húzni.

A puszta gondolatától is viszketek és rosszul érzem magam.

Fééél év?? :O Ember... nem csak a te az immunrendszered erősödik, ha nem az ágybogaraké, attkáké is.

2012. okt. 21. 02:38
 23/48 anonim válasza:
53%

2 hetente.

Erősödik az immunrendszeretek? Most ugye viccelsz! Ennyi erővel kenegesg magad meg néha egyél egy kis fekáliát. Attól még erősebb leszel. Vicc micsoda emberek élnek 2012 ben! Ezek alap dolgok emberek: naponta zuhanyozz, cseréld az alsóneműd, moss fogat 2x(naponta!!). Eélg szényenletes, hogy a szüleid erre sem tanítottak meg, persze ez nem a te hibád, a szüleid igénytelenségét jellemzi. Nálunk az 5 éves kisfiam szóvá teszi ha valahonnan későn érünk haza és már nem fürdetjük, hogy miért nem! Egy 5 éves gyerek, érted? Te soha nem hallottál személyes higiéniáról? Ajánlom olvass utánna!

2012. okt. 21. 02:40
 24/48 anonim válasza:
39%

paplant azt meg hogy lehet kimosni? hát sehogy, az soha nem száradna meg,c sak belerohadna a víz a tollba, ebből adódik, hogy az én nemtom hány éves de nagyon régi paplanom még soha nem volt kimosva, csak kirakva szellőzni.. nyáron meg nem ezzel takarózok, mert vastag, nyáron nem is kell takaró

a másik, meg hogy azért van a huzat, hogy az koszolódjon, és azt kelljen cserélni, de én igazából nem cserélem sose, anyám olyan 3-4 havonta kimossa és kész, de akkor sem büdös, szerintem jó a szaga 19 éves srác vagyok, tehát anyám mos. és ez nem igénytelenség, mert nagyon odafigyelek, hogy a zoknim is mindig tiszta legyen, de nem szarok én bele az ágyba, hogy cserélni kelljen

öreganyám mindig azt mondja, hogy ő bizony télen nem fürdik, csak hetente, nyáron meg 2-3 naponta, azt mondja azért, mert még nem szarik be

2012. okt. 21. 03:33
 25/48 anonim ***** válasza:
25%

A toll paplant tisztítóba lehet vinni, ami elég körülményes. Ezért én már nem tartok olyat.

Hozzá lehet szokni a vatta bélésű paplanokhoz is, azokat pedig be tudom dobni a mosógépbe simán. Van kb 6db és felváltva cserélgetem. Lehet hogy 1-2 hetente, nem is tudom igazán, nem figyelem dátumra pontosan, de azért szeretem ha tiszta.

2012. okt. 21. 04:15
 26/48 anonim válasza:
0%

maradok a tollasnál

jó az

nem kell kimosni se

2012. okt. 21. 04:31
 27/48 anonim válasza:
67%

Basszus...Fél évente ?? Bugyi 1-2 naponta ??

Meg immunredszer így erősődik ?

Ez most tényleg az igénytelenek gyűlése ??

Hetente mosom..Ja, lehet ezért magas a vizdíjunk??

Azért alapvető dolog a tisztaság. Látom, mindenki mást ért alatta...

De a lustaságot immunrendeszer erősítésre kenni..??

Belegondolva, nem is rossz kifogás :)))

2012. okt. 21. 05:02
 28/48 anonim ***** válasza:
69%
Hetente
2012. okt. 21. 10:54
 29/48 anonim ***** válasza:
63%
Huzatot 2-4 hetente, mikor hogy sikerül. Kispárnát 3-4 havonta a párnát paplant évente. 9 kg-os a gép, simán belefér a paplan is.
2012. okt. 21. 11:28
 30/48 anonim ***** válasza:
41%

Anyámnál kb 6 havonta, de van, hogy évente.

A saját háztartásomban kéthetente-havonta. Amit kell, gyakrabban. És a belső takarók is olyanok, hogy mosni lehet. Direkt így lett véve, mert a szivaccsal, tömőanyaggal, tollal tömött régi sz.roktól undorodok, hogy azokat sosem mossák.

2012. okt. 21. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!