Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A férjem alsónadrágjai nagyon...

A férjem alsónadrágjai nagyon csúnyán "karcosak". Mivel mossam ki őket?

Figyelt kérdés
Próbáltam már hipóval, vanishel. Semmi nem vált be! Dobjam ki őket?
2009. júl. 25. 22:25
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Úgy látom jó kis kérdést dobtam fel. Már én is csak röhögök rajta. Azt hiszem kidobom a gatyákat!!!
2009. júl. 26. 21:21
 22/27 anonim ***** válasza:
40%
Örülök, hogy kedvedre való a belőlem áradó gyermekes gőg. Azt azonban jó ha tudod, hogy minden gőgöm ellenére teljesen tiszta a seggem, ellenben veled, aki kakis segglyukkal röhög rajtam. Persze ez olyan dolog, ami pl. az utcán nem látszik, szóval ránézésre biztosan te vagy a macsó, én pedig a szánalmas tiszta seggű gőgös farok:)
2009. júl. 27. 01:40
 23/27 anonim ***** válasza:
64%
ne haragudjatok már...nem azért de a barátom nem borotválja a hátsó felét,és nem mossa meg sz@rás után...kitörli basszus!!!!!soha nem karcos a gatyája..te jó ég ez gusztustalan.dobd ki a francba,legközelebb ha összesz@rja akkor majd ő kimossa magának...pfff
2009. júl. 27. 09:46
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak gyatyája nem azért foltos, mert belesz.rnak hanem mert valószínűleg szőrzet borítja azt a területet, így nehezebb tisztára törölni, és ebben a hőségben igencsak befülled a fenekük.Ekkor jól megvakarják, és a szőrzeten maradt szennyeződés kerül a fehérneműre!!Egyszerűen mosd ki 90 fokon cloroxal!!Nem kell kenegetni semmivel sem, és áztatni sem!
2009. júl. 29. 13:21
 25/27 anonim ***** válasza:
56%
Gyerekes és nem gyermekes, ha már az olvasás nem megy. Csak halkan írom le, hogy nem nekem nem karcosak a gatyáim, úgyhogy ezzel nagyon mellélőttél kis butus. :-)
2009. júl. 29. 18:57
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
A Fábry megkérdezte a közönségét "A LÁNYOKNAK IS KAKIS NÉHA A BUGYIJA?NA KOMOLYAN TEGYE FEL AZ A HONLEÁNY AKI EZT BEVÁLLALJA!"iszonyat nagy poénja volt és tudja mitől döglik a légy!A lányoknak sosem és fingani sem szoktak,csak teszik itt a piperkőcöt néhányan,vicces!
2010. jan. 1. 02:30
 27/27 anonim válasza:

Hát én nem nagyon hallottam még olyat, hogy felnőtt embereknek kakis lett volna az alsójuk! Ez elég undorító. Két együttélésen is túl vagyok és nem találkoztam ilyen alsónadrággal és az utolsó hozzászólóra reagálva nekem sem volt még olyan a bugyim. Mondjuk mi rendszeresen tisztálkodunk, főleg a kényes részekre kell hangsúlyt fektetni.

Fábry bizony 10 éve ezen poénkodik, hát a párom meg is állapította róla, hogy nem túl gusztusos ember és ezek szerint elég igénytelen is.:)

A válasz a problémára valóban a nedves toalett kendő. Mindkét nemnek tökéletes és hasznos.

2011. febr. 8. 23:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!