A férjem alsónadrágjai nagyon csúnyán "karcosak". Mivel mossam ki őket?
Figyelt kérdés
Próbáltam már hipóval, vanishel. Semmi nem vált be! Dobjam ki őket?2009. júl. 25. 22:25
11/27 anonim válasza:
08:51: lehet, hogy eldobható pelenkát használ és azért nem tudja meg az sem biztos, hogy van gyereke, szóval nem kellene így neki támadni.
12/27 anonim válasza:
08:54
ez nem támadás..már ne haragudjon a világ..a szart is ki kell tenni az ablakba ha megromlott a párizsi?
13/27 anonim válasza:
jézus isten, tényleg vannak ilyen emberek ??
14/27 anonim válasza:
1, borotválás ma már hímnemű egyedeknél is esztétikai és higiéniai követelmény
2, víz nélkül .,......áááááá na nem is folytatom, jól írta valaki, úgy állatok vagyunk / lennénk .... ki mi ...
15/27 anonim válasza:
Ulltrapasztával bekened a foltokat (másmilyen koszra is jó megoldás) mondjuk előző este, másnap pedig moshatod géppel, ahogy szoktad.
16/27 anonim válasza:
Ugyan már, nehogy dörzsölgesd a férjed szarát. Szerelj fel egy bidét, lehet kapni olyat, ami a meglévő vécédeszka helyett kell beépíteni. nem nagy dolog, nem is drága és többet nem kell kaparnod a szart, mint egy csecsemő után. A szaros gatyákat meg dobd ki.
17/27 anonim válasza:
1, borotválás ma már hímnemű egyedeknél is esztétikai és higiéniai követelmény
Ezen percekig röhögtem!
És ki követeli? Majd egy ilyen feminista pics.a?
18/27 anonim válasza:
Én is férfi vagyok, és nekem sosem 'karcosak' az alsónadrágjaim... A borotválás, pedig igenis evidens ma már, ha szőrös a segglyukad körül. ez UG kategória = ultragáz.
19/27 anonim válasza:
jaj emberek bocsi az offért de akkorákat nevetek :D
20/27 anonim válasza:
Nem, csak egy olvasó, aki jókat röhög a kommentjeidből áradó gyerekes gőgön. :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!