A zsizsik fényes hátú és tud repülni?
Néztem a neten képet róla, de nem tudtam arról eldönteni, hogy fényes-e a háta vagy sem. Ezen kívül nem tudtam kideríteni azt sem konkrétan ,hogy tud-e repülni. Itt az oldalon többen is írták, hogy a konyhaszekrényben találtak a lisztben...zsizsiket, és repült. Viszont a neten azt olvastam róla, hogy nem tud repülni. Csak mert találtam a szobában apró bogarat, és az utána olvasás alapján zsizsik lehet, ahogy többen is írták, hogy hasonlóan vették észre. Mármint többen is először a lakás különböző pontján figyeltek fel rá, úgy fedezték fel, hogy zsizsikjük van. Most megyek átnézni a szekrényt, csak azért kérdezek előre, hogy ha találok ott is fényes hátú bogarat, az zsizsik vagy sem.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Igen, fenyes hatu.
Repulni nem tud. Vannak szarnyfedelei, de hianyoznak a hartyas szarnyak.
Igy nez ki: [link]
Köszönöm.
Szerintem ő lesz az.
Kidobtam mindent a szekrényből.
Mindössze néhány bontatlan konzerv, olaj, ez bontott is, és dobozos üdítő maradt.
Ez így eredményes lehet a kiirtásukban?
Ezen kívül szemeteszsák, alufólia, neilonzacskó maradt még.
Így Van esély, hogy eltünnek végleg?
Viszont az lehetséges, hogy a zsizsikkel a szobában találkozok, ráadásul még az ablak külső párkányán is?
Vagy ez akkor mégsem zsizsik, épp csak ez is beletelepedett a lisztbe és társaiba?
Mit gondoltok?
Miutan kidobtal mindent, tisztitsd ki jol a konyhaszekrenyt, eleskamrat stb, ecettel vagy egyeb fertotlenitovel.
Amennyire tudom, a zsizsik egesz eletciklusat a gabonaban eli le. Ettol me'g lehet, hogy nehany kozuluk eltevedt vagy kirandulni indult...
Igen, kimostam a szekrényt, most pedig a benne levő dolgok mosogatása van folyamatban.
Kirándulni indultak?:)) Remélem erről van szó, bár kis túracsomagot nem láttam náluk:)
Viszont nagyon bízom benne, hogy zsizsikről van szó, mert ha nem ,akkor kezdhetem elölről a kutatást, hogy mi, hogyan irthatom ki, és honnan jönnek.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!