Van valami ellenszer? A konyha szekrényben találtam olyan kicsi bogarat, gondolom "zsizsik"nem tudom honnan hoztuk haza vagy mivel...most kirámoltam meg kitöröltem domesztoszos vízzel.van esetleg valami ellene?
Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 08:42
1/3 anonim válasza:
Nézd át a lisztféléket,rizst,tésztákat.Valószínűleg azokkal került be.Ha zsizsikesek,ki kell dobni.Az átszitálás nem mindig válik be.
Én ecettel szoktam kitörölni,az hatásos a molyok ellen is.
2/3 anonim válasza:
A fertőtlenítős lemosás általában elég. De azért nézd át a dolgaidat, hogy honnan jöhetett. (Liszt, búzadara, bab, lencse, tea.)
Én egyszer egy ilyen lisztet hoztam haza véletlenül a boltból. Azonnal kuka, azon a pár forinton nem múlik a többi élelmiszer tisztasága.
3/3 anonim válasza:
Osztom az előzőek véleményét, de nekem sajna nem volt elég a fertőtlenítés, és rovarírtót kellett kihívnom, aki 2500 Ft-ért szétpermetezte az egész konyhát.. Kiborító volt.Aztán kiderült, nem jól néztem át az élelmiszert, és a BONTATLAN teák is tele voltak velük. Kamilla, meg pickwick, meg laktoherb gyógytea volt. Nézd át a fűszereket is, nekem a delikát és a fahéj és már nem emlékszem, de elég sok társuk is kukába került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!