Ellepték a lakást pici fekete bogarak,1-2mmesek, de már láttam picit nagyobbat is. Tud repülni, de általában csak mászik, ha közelítek, megmerevedik, úgy tudom kidobni. Főleg a konyhában van, de máshol is mászkál. Mi a fene lehet?
Bocs az offért, de kiderítetted azóta, hogy milyen bogarak, és hogyan lehet irtani őket? Szerintem nálunk is ilyenek vannak, és kutatom a megoldást.
Előre is kösz a választ.
Szia,
igen, kenyérbogár, vagy mi a neve. Teafűben volt és mindent kidobtam, ami teaféle, tisztogatás a környéken, úgy tűnik, hatásos.
Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál.
Igen, miután érdeklődtem tőled, számomra is kiderült, az itteni kutatgatásaim alapján, hogy a konyhában kell keresnem a "forrást".
Belenéztem a lisztbe, volt benne, a többit már nem is néztem ,dobtam ki mindent.
Jó hír, hogy hatásosnak írtad a dolgok kidobását, és az áttakarítást.
Remélem tőlünk is eltűnnek.
Megkérdezhetem még, hogy ahogy eltüntetted a teákat, úgymond rögtön el is tűntek a bogarak, vagy napok alatt, szép lassan?
Köszönöm.
Most úgy tervezem, hogy legalább egy hétig, amíg tutira el nem tűnik az utolsó is, semmit sem veszek a kidobottak helyett. Semmi liszt, semmi tészta, semmi fűszer...Nehogy az elvétve még meglevő bogár beleköltözzön az újba, és kezdhessem elölről az egészet.:( A legutálatosabb az egészben, hogy a szobákban is vannak. Legalább a hálót békén hagynák.:( Nem volt még ilyen, de remélem többször ne mis lesz.
Köszönöm még egyszer a válaszaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!